Amics d’El Prat recomana: Presentació de la biografia de Joan Lluís Pujol i Font a la Fundació Irla

El proper dimecres 23 de maig a les 19h es farà la presentació de la biografia de Joan Lluís Pujol i Font a l’Auditori de la Fundació Josep Irla (C/ Calàbria 166 de Barcelona). La presentació comptarà amb la presència de Joan Lluís Ferret i Pujol (autor de la biografia), Josep Vall (director de la Fundació Josep Irla), Juan Luis Pujol (fill del biografiat) i Marta Rovira (secretària general d’ERC).

El llibre “Joan Lluís Pujol i Font, biografia d’un republicà” és obra de Joan Lluís Ferret i relata la biografia del pratenc Joan Lluís Pujol i Font, que va ser advocat de professió, polític republicà, i el primer Secretari General d’Esquerra Republicana de Catalunya al costat del President Francesc Macià.

Aquesta biografia ja va ser presentada al Prat el passat 1 de març en un acte organitzat per Amics d’El Prat.

Tags:

Comments are closed.