Arxiu de: Teatre Modern

Es presenta la nova temporada de teatre, música i dansa

Programació de la temporada d’arts escèniques setembre – desembre 2015

El Teatre Modern acull la Festa Xilena al Prat

La cultura xilena ha impregnat el Teatre Modern. L’agrupació “Los Copihues”, nom que rep la flor nacional xilena, ha organitzat un passi del documental dedicat a la figura de Jorge Yañez i d’una mostra del folklore xilè. L’encarregat d’iniciar l’acte ha estat precisament el fill de Jorge Yañez.

Lluís Tejedor, investit alcalde del Prat

Amb 15 vots a favor (11 d’ICV-EUiA-E i 4 del PSC-CP) d’entre els 25 emesos pels regidors i regidores del nou Ajuntament constituït per al període 2015 – 2019

El nou Ajuntament es constitueix dissabte al matí al Teatre Modern

S’hi podrà assistir o bé es podrà seguir en directe per www.elprat.tv i El Prat Ràdio (91.6 FM)

Constitució de l’Ajuntament en directe a elprat.tv i El Prat Ràdio

Aquest dissabte dia 13 de juny a les 12 del migdia, en directe des del Teatre Modern, retransmissió del Ple de Constitució de l’Ajuntament en que serà proclamat l’alcalde del Prat pels propers 4 anys. En directe a través de elprat.tv i El Prat Ràdio.

Una obra de teatre consciencia sobre el maltractament a la gent gran

Bona acollida de públic als dos passis aquest cap de setmana de l’obra de teatre “Sóc Gran: Tracta’m bé” que s’ha estrenat al Teatre Modern. L’obra s’emmarca en la campanya “Tracta’m bé” que vol sensibilitzar i prevenir el maltractament cap a la gent gran.

El riure solidari es transforma en 1.800 quilos d’aliments recaptats

Fer riure amb un rerefons solidari. Aquest ha estat l’objectiu principal del grup de monologuistes pratencs “L’humor de la Comarca” que han organitzat l’espectacle Carcajadas Solidarias al Teatre Modern.

CiU presenta a la seva candidata Imma Llopis al Modern

Convergència i Unió ha presentat aquest dijous al vespre la seva candidatura per a les eleccions municipals a un Teatre Modern pràcticament ple. L’acte ha comptat amb la presència del portaveu de CiU al Senat i ex conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleríes, qui ha destacat la vocació de servei que veu […]

Nova representació de La Ventafocs de Folch i Torres a càrrec de la Cia Els Pastorets

La companyia els pastorets ha presentat l’obra de Josep Maria Folch i Torres “La ventafocs” que s’ha representat al Teatre Modern. L’obra ha mantingut el fil argumental amb algunes dosis d’humor on ha destacat una posada en escena ben treballada i la aplaudida participació dels nens i nenes de la companyia.

La companyia pratenca ‘Teatre Km0 Bluelegged’ s’estrena amb “Trivial”

La nova companyia pratenca Teatre KILOMETRE 0, Bluegged, s’ha estrenat al Teatre Modern amb la seva obra Trivial. Un projecte amb segell potablava on el guió ha anat a càrrec d’Enric Rufas i Francisco Lorenzo. La directora de la companyia, que ha dirigit el debut de la mateixa amb Trivial, és Montse Enguita.

La Cia L’Artesà adapta Mihura amb ‘Ninette y un señor de Garrovillas’

El Teatre Modern ha acollit l’obra de la companyia L’Artesà Teatre: “Ninette y un señor de Garrovillas”, una adaptació de Jordi Salas del clàssic de Miguel Mihura “Ninette y un señor de Murcia”. Aquesta comèdia ha estat formada per  5 actors, 4 d’ells pratencs.

L’obra “Pollen Paradise”, de Mar Gómez, posposada

Per indisposició de l’artista

La Perla 29 presenta al Modern ‘L’Orfe del clan dels Zhao’

Aquest diumenge ha començat la nova temporada d’arts escèniques del Prat i ho ha fet al teatre Modern amb l’obra L’Orfe del Clan dels Zhao, de la companyia La Perla 29. Aquest text data del segle 13 i és la primera obra xinesa coneguda a Europa. La peça gira entorn al concepte de venjança: l’orfe […]

Teresa Rabal aterra al Modern amb un espectacle per a menuts i grans

La mítica Teresa Rabal ha aterrat aquest cap de setmana al Teatre Modern amb un espectacle infantil també dedicat a molts pares i mares que han pogut recordar algunes cançons com el “Veo Veo” o “De oca en oca”.

“Losers” o “Dones com jo” a la nova programació d’arts escèniques

L’obra de teatre LOSERS, de Marta Buchaca, es podrà veure aquest trimestre al teatre Modern, dins la nova programació d’arts escèniques del Prat. Encara al Modern també podrem veure altres èxits de l’escena barcelonina com l’obra PULMONS o el nou espectacle de T de Teatre, Dones com jo.