Què és Pratencs.cat?

Pratencs.cat consta de diversos serveis: Agregador de blogs del Prat de Llobregat, allotjament de blogs propi, i agregador de notícies sobre la nostra ciutat.

1. Agregador de blogs:

Aquest servei té per objectiu donar ressò i cohesió als blogs pratencs. Poden tractar qualsevol temàtica: des de blogs estrictament personals, fins a blogs de temàtica cultural, política, blogs d’associacions o d’institucions diverses que vulguin difondre les seves activitats… D’aquesta manera es pot trobar en un sol punt de la xarxa tot el que els blogaires pratencs i pratenques fan a internet.

1.1. Què en treu un blogaire per ser-hi?

Afegir un blog a Pratencs.cat no implica haver de pagar cap tipus de quota, ni fer cap esforç suplementari. Un cop l’hagis afegit, quan escriguis alguna entrada al teu blog, n’apareixerà un extracte automàticament al nostre web després d’una estona. Això et donarà la possibilitat d’augmentar el nombre de lectors del teu blog, ja que a més li donem ressò a través de les xarxes socials.

Vols ser-ne membre?

2. Allotjament de blogs:

Si no tens un blog, i vols tenir-ne, t’oferim la nostra plataforma basada en el popular WordPress per a que obris el teu blog pratenc amb una adreça tipus: http://pratencs.cat/elteublog/

Vols un blog?

3. Agregador de notícies:

En aquest espai hi apareixen notícies sobre el Prat de Llobregat procedents de diverses fonts, i les etiquetem amb un criteri únic, per tal d’endreçar totes les notícies sobre la nostra ciutat.

Més informació:

Guanya diners amb el teu blog!