2ª Trobada de Pratencs.cat
14 de setembre del 2011, de 19 a 21h, al Cèntric

Els ponents: Oscar Sánchez

Oscar Sánchez Martín (twitter), és llicenciat en Ciències de la Comunicació, especialitzat en periodisme per la UAB. Ha desenvolupat la major part de la seva vida professional vinculat a la ràdio local.

A l’estiu del 2001 es va fer càrrec del projecte de creació i posada en marxa de l’emissora municipal del Prat de Llobregat. El 23 d’abril del 2002, El Prat Ràdio comença les seves emissions al 91.6 de la FM.

Com a director-gerent de El Prat Comunicació SL, l’empresa gestora dels mitjans de comunicació municipals del Prat, ha impulsat la creació del portal audiovisual elPrat.tv, inaugurat al setembre del 2008.

També ha estat col·laborador del Postgrau de Comunicació Local de la UAB durant els cursos 2006-2007 i 2007-2008.

T'agradat l'article? Perquè no ens deixes un comentari a continuació i seguim la conversa, o subscriu-te al nostre RSS i rebràs articles com aquest automàticament al teu lector d'RSS.

Comentaris

Encara no hi ha comentaris.

Deixa un comentari

(necessari)

(necessari)