2ª Trobada de Pratencs.cat
14 de setembre del 2011, de 19 a 21h, al Cèntric

Els ponents: Saül Gordillo

Saül Gordillo Bernárdez, és periodista. Va iniciar la seva carrera professional en diferents mitjans locals del Maresme. I durant quinze anys va treballar al diari El Punt.

Ha estat director de l’Agència Catalana de Notícies entre el 2007 i el 2011, i col·labora regularment en diversos mitjans escrits i audiovisuals.

És també molt actiu a la xarxa mantenint el seu blog des del 2004, primer a MésVilaWeb amb el seu Bloc sense fulls, i després des del seu propi web. També té perfils a la majoria de xarxes socials i serveis a internet. El 2007 va impulsar, amb d’altres periodistes, la creació de l’agregador de blogs polítics Poliblocs.

El setembre del 2010 va publicar el llibre Superperiodistes en l’era de la sobreinformació (Editorial UOC), sobre l’impacte d’Internet en els hàbits de consum dels mitjans de comunicació i els reptes dels periodistes amb la irrupció del web 2.0.

T'agradat l'article? Perquè no ens deixes un comentari a continuació i seguim la conversa, o subscriu-te al nostre RSS i rebràs articles com aquest automàticament al teu lector d'RSS.

Comentaris

Encara no hi ha comentaris.

Deixa un comentari

(necessari)

(necessari)