2ª Trobada de Pratencs.cat
14 de setembre del 2011, de 19 a 21h, al Cèntric

Amical Viquipèdia

L’Associació Amical Viquipèdia és una associació de viquipedistes, col·laboradors dels diferents projectes germans de Wikimedia en català, i simpatitzants del projecte, també serà present a la 2ª Trobada de Pratencs.cat i presentació de WikiPrat.cat.

La seva presència tindrà dos objectius, per una banda presentar els seus projectes al Prat, i en segon lloc el d’apadrinar el naixement de WikiPrat.cat, ja que aquest nou projecte pratenc està inspirat, lògicament, en la Viquipèdia, que és el wiki més conegut.

T'agradat l'article? Perquè no ens deixes un comentari a continuació i seguim la conversa, o subscriu-te al nostre RSS i rebràs articles com aquest automàticament al teu lector d'RSS.

Comentaris

Encara no hi ha comentaris.

Deixa un comentari

(necessari)

(necessari)