2ª Trobada de Pratencs.cat
14 de setembre del 2011, de 19 a 21h, al Cèntric

Els ponents: Valentí Sanjuan

Valentí Sanjuan, és periodista i un usuari intensiu de les xarxes socials. Va fer el programa Vist i no vist a Catalunya Ràdio, amb un especial sobre twitter, que va ser guardonat als Premis Blocs Catalunya 2010. La temporada passada va fer el salt de la ràdio tradicional a l’streaming de vídeo per internet des de vistinovist.cat i fent-ne també la versió en castellà a vistolovisto.tv.

També està al darrere del blog sobre cinema Cine.cat, director creatiu de la Tweetpeli i és un dels impulsors del projecte Electoralia.cat, entre molts altres projectes que uneixen la comunicació i la xarxa.

T'agradat l'article? Perquè no ens deixes un comentari a continuació i seguim la conversa, o subscriu-te al nostre RSS i rebràs articles com aquest automàticament al teu lector d'RSS.

Comentaris

Encara no hi ha comentaris.

Deixa un comentari

(necessari)

(necessari)