2ª Trobada de Pratencs.cat
14 de setembre del 2011, de 19 a 21h, al Cèntric

Els ponents: Javier Martínez

Javier Martínez, és llicenciat en Periodisme per la UAB (1999). Ha estat editor d’informatius i col·laborador de magazines a Cadena COPE i prèviament havia estat locutor d’esports a Ràdio Gràcia. Des de l’any 2000 és redactor en cap del Periòdic Delta, publicació degana de la premsa local del Prat. Amb inquietuds i habilitats també en el terreny del disseny gràfic (al qual es dedica professionalment) ha col·laborat molt estretament en el darrer canvi d’imatge del Delta. La seva altra gran passió, la música, l’ha situat al capdavant del programa setmanal l’After, que s’emet al Prat Ràdio des de l’any 2002. Des de fa dos anys mira d’impulsar la presència del Delta a través de les xarxes socials, per tal d’interactuar amb un públic que no és el que tradicionalment s’ha associat a aquesta publicació.

T'agradat l'article? Perquè no ens deixes un comentari a continuació i seguim la conversa, o subscriu-te al nostre RSS i rebràs articles com aquest automàticament al teu lector d'RSS.

Comentaris

Encara no hi ha comentaris.

Deixa un comentari

(necessari)

(necessari)