Amics d’El Prat recomana: Assaig casteller a l’Artesà

Publicat el 20/09/2012 per Amics d'El Prat

Aquest proper divendres 21 de setembre a partir de les 20:30 hores al pati de l’Artesà

Un any més els Castellers de Cornellà actuaran per la Festa Major del Prat com a colla local i, com ve sent habitual en els darrers anys, venen a fer un assaig previ per acostar el món dels Castells a la nostra ciutat.

Us animem a participar-hi!

Conveni d’Amics d’El Prat amb El Prat Empresarial

Publicat el 19/09/2012 per Amics d'El Prat

El passat 11 de juliol Amics d’El Prat i El Prat Empresarial vam signar un conveni de col·laboració.

Jordi Morera i Jordi Codina en la signatura del conveni

Mitjançant aquest conveni (en PDF), les dues entitats ens comprometem a donar-nos suport mutu en la realització conjunta de programes o activitats de promoció dels nostres objectius comuns, així com en la difusió pels nostres propis mitjans tant de les activitats conjuntes com de les que siguin realitzades per només una de les entitats però que es consideri oportuna la seva difusió.

El conveni tindrà una durada de dos anys i serà prorrogable.

Presentació del llibre “La pantalla futurista” de Rosa Delgado Leyva

Publicat el 20/06/2012 per Amics d'El Prat

El proper dimecres 27 de juny a les 19h al Cèntric es farà la presentació del llibre “La pantalla futurista (Del Viaje a la luna de Georges Méliès a El hotel eléctrico de Segundo Chomón)” de Rosa Delgado Leyva.

L’acte comptarà amb la presència del catedràtic en comunicació Román Gubern, autor del pròleg. I serà presentat per Joan Marimón. A més, com podeu veure al cartell de la presentació hi surt un paraigua, això és perquè l’autora demana a tots els assistents que, plogui o no, portem un paraigua. Hi haurà alguna sorpresa!

Confirmeu la vostra assistència a través del facebook.

Amics d’El Prat participa al Corpus

Publicat el 19/06/2012 per Amics d'El Prat

Amics d’El Prat ha participat al Corpus Cristi fent algunes de les tradicionals catifes de flors pels carrers del Nucli Antic del Prat.

Tot seguit podeu veure’n unes imatges d’elPrat.tv.

XIVè Curs d’Història: “Carrer l’Arús, un antic carrer del Prat” a càrrec de Jordi Torrén

Publicat el 24/05/2012 per Amics d'El Prat

El passat dijous 17 de maig a les 19 hores va tenir lloc la darrera sessió del Curs d’Història d’enguany, amb una conferència sobre la història de l’antic Carrer de l’Arús a càrrec de Jordi Torrén.

Podeu descarregar-vos el resum de la conferència i veure la presentació tot seguit.

Llegeix la resta de l’entrada »

Amics d’El Prat recomana: Presentació de la biografia de Joan Lluís Pujol i Font a la Fundació Irla

Publicat el 21/05/2012 per Amics d'El Prat

El proper dimecres 23 de maig a les 19h es farà la presentació de la biografia de Joan Lluís Pujol i Font a l’Auditori de la Fundació Josep Irla (C/ Calàbria 166 de Barcelona). La presentació comptarà amb la presència de Joan Lluís Ferret i Pujol (autor de la biografia), Josep Vall (director de la Fundació Josep Irla), Juan Luis Pujol (fill del biografiat) i Marta Rovira (secretària general d’ERC).

Llegeix la resta de l’entrada »

XIVè Curs d’Història: “Introducció a la morfologia de la publicitat gràfica local (estudi d’El Prat de Llobregat 1900-1965)”a càrrec d’Agustí Casas

Publicat el 16/05/2012 per Amics d'El Prat

Aquest passat dijous 10 de maig es va celebrar la tercera sessió del Curs d’Història d’enguany a càrrec de l’Agustí Casas, que va fer una xerrada sobre la publicitat gràfica local entre els anys 1900 i 1965, situant-ho en el seu context històric global.

A continuació podeu veure la presentació amb un recull d’anuncis de l’època esmentada.

Llegeix la resta de l’entrada »

XIVè Curs d’Història: “Sant Cosme: entre el barraquisme i la formació d’un barri” a càrrec de Jordi Ramos

Publicat el 09/05/2012 per Amics d'El Prat

Aquest passat dijous 3 de maig va tenir lloc la segona sessió del XIVè Curs d’Història d’Amics d’El Prat a càrrec de Jordi Ramos, arqueòleg, historiador i autor del blog Lannarie sobre història local. La xerrada va tractar la història del barri de Sant Cosme.

Podeu descarregar-vos el resum de la conferència i veure la presentació tot seguit.

Llegeix la resta de l’entrada »

XIVè Curs d’Història: “Passat i futur de la Cooperativa Obrera de Viviendas i del cooperativisme” a càrrec de Xavier Padullés

Publicat el 02/05/2012 per Amics d'El Prat

Aquest passat dijous 26 d’abril va tenir lloc la primera sessió del Curs d’Història d’enguany a càrrec d’en Xavier Padullés. La conferència va ser un repàs pels 50 anys d’història de la Cooperativa Obrera de Viviendas, la seva incidència al Prat i un resum del cooperativisme en general. Tot seguit es va projectar el documental sobre els 50 anys de la COV. A continuació podeu veure’n el trailer.

Llegeix la resta de l’entrada »

Sant Jordi a la Plaça de la Vila

Publicat el 20/04/2012 per Amics d'El Prat

El proper dilluns 23 d’abril, diada de Sant Jordi, tindrem una parada a la Plaça de la Vila on podreu adquirir-hi llibres del nostre catàleg, entre els quals hi ha unes quantes novetats.

Llegeix la resta de l’entrada »