dilluns, 24 de novembre del 2008Proximament, a pratencs.cat/guitarra

Molt properament grabare la gran evolució de l’ultim ritme, podreu veure com s’afegeixen petites variacions a la “frase”, una frase nova entre mig, entre altres nous detalls.

dijous, 13 de novembre del 2008Naixement d’un nou ritme!

Estava aquest mati tocant la guitarra quan de sobte ha sortit aquest so de les meves mans, és un dels exemples que m’ensenyen “el poder de tocar amb quintes”.

Amb les quintes s’han creat grans cançons com “Smell like Teen Spirits” de Nirvana.

P.D.: Si algú estigues interessat amb les taulatures dels temes que vaig tocant que m’ho faci saber i crearé un apartat amb les taulatures que em demaneu.

dimecres, 22 de octubre del 2008Efectes

 

Efectes de so sense pedal.

Habitualment per fer efectes de so amb la guitarra elèctrica, com molts sabreu, s’utilitza un pedal d’efectes, doncs aquí us ensenyo un mètode per treure un so diferent a la guitarra, tocar amb la part de les pues d’una pinta (pinta plana, no raspall). 

He triat “Highway to Hell” d’AC/DC, ja que va ser la primera cançó que vaig aprendre a tocar, a part de homenatjar aquest gran grup.

 

 

dissabte, 04 de octubre del 2008Segon pas

Provar de reduir el nombre de cordes (a la primera versió tocava 3 cordes i en aquesta es passen a tocar 2 cordes).

S’allarga la cançó afegint noves “frases”.

dijous, 02 de octubre del 2008Inici d’un nou ritme

Un dia practicant les “quintes” vaig trobar un ritme que m’agradava i vaig decidir anar millorant-lo mica en mica. D’aquesta manera al anar-me gravant progressivament m’exigiria un nivell de velocitat a l’hora de canviar les mans de situació sobre el mastil i un augment de precisió sobre les cordes que desitjava tocar.

Desprès d’aquesta introducció us deixo amb el primer ritme que vaig gravar.

dijous, 02 de octubre del 2008L’idea

Aquest blog serà enfocat en l’evolució d’un guitarrista (jo) per veure com va millorant amb el temps, els seus projectes, …

 


© 2008 GUITARRA | Tema iKon per Wordpress per RealGeek.com Traduït per Marc Riera | Funciona amb Wordpress