A la propera. . . . . MULTA!!!

Pel que veig, haurem d’agrair cada dia la “benevolència” de la nostra Guardia Urbana per col·locar paperets advertint-nos que, si continuem estacionant cotxes sobre les voreres dels voltants de la Plaça de Catalunya, a la propera. . . multa!.

Si voleu, ho podem fer, però no hauríem de magnificar-ho, si us plau. Us diré el perquè. Tots som conscients que no s’ha d’estacionar ni aparcar damunt les voreres, però algú s’ha preguntat el perquè ho fa la gent?

La Plaça de Catalunya, en aquest cas concret, és una de les zones més afectades per un canvi estètic radical suportant més d’un projecte alhora (metro, centre cívic, etc). Els responsables de dissenyar, planificar, implantar i fer executar totes aquestes obres només han fet correctament, no entrarem en detalls, el disseny i donar l’ordre d’execució, però s’han oblidat del més important: la planificació. Considero que dins aquest punt de l’estudi inicial s’han de veure els aspectes negatius que poden provocar les obres i tenir les solucions abans de iniciar les obres. Cap “ment pensant” va caure en una solució per poder absorbir la quantitat de vehicles que, normalment, aparquen per aquella zona? Ningú va pensar en un aparcament alternatiu? Es va consultar amb la Guardia Urbana quina podia ser la millor solució? O, directament, sense cap ànsia de recaptar diners per descomptat, veu decidir que en temps de crisi, el millor era avisar i després multar?

Aquestes obres no es finalitzen en “4 dies” i veig que no n’apreneu. Una vegada més, penso que hauria d’existir la possibilitat de poder dir-vos, sense cap ànsia per recaptar:

“Equip de Govern, Guardia Urbana a la propera. . . . . . MULTA!!!!”

Leave a Reply