NOU PRESIDENT i EXECUTIVA A ERC-EL PRAT

dsc02754

Entrevista al nou President d\’ERC-El Prat en Lluís Pérez Lozano

Resultat de l’assemblea organitzada aquest passat 14 de maig, la secció local va escollir al company Lluís Pérez com a nou President i, amb la seva elecció, es va generar la nova executiva local del Prat quedant  formada de la següent manera: Secretaria d’Organització: Jordi Castillo; Secretaria de Finances: Artur Novell; Secretaria d’Imatge i Comunicació: Jordi Ibern; Secretaria de la Dona: Carme Cusó; Secretaria de Política Institucional: Anna Torres; com a membres nats, representant les JERC, Xavier Morales i representant el G. Municipal a l’Ajuntament i portaveu, Joan Camps. Ens va acompanyar en Jordi Milà, President de la Federació Comarcal del Baix Llobregat d’ERC.

Leave a Reply