TOT UN ÈXIT !! GRÀCIES !!

dsc02821

Vídeo emès per elPrat.TV

Dia 5 de juny del 2010. Gran Festa Final de la 1ª Part de la campanya engegada per l’Associació de Veïns del Nucli Antic del Prat de Llobregat.

Primerament, volem agrair la col·laboració de les diferents entitats que van estar al nostre costat en una jornada festiva i reivindicativa com la d’ahir: L’Artesà, Les Escarxofes del Prat, els Diables del Prat, els Gegants Delta Prat i als Gegants Carmeta i Sisquet. Un agraïment especial pel dibuixant pratenc i col·laborador nostre, l’Àngel García. També volem agrair el suport expressat per altres entitats que no van poder assistir a la nostra festa per tenir compromisos concertats amb anterioritat a la nostra convocatòria com són: els Gegants de l’Associació Recreativa Gegantera del Prat, els Tun-Tum Prat i els Chirigota Pota-Blava. Agraïments a El Prat Radio, a El Prat TV i al Delta que es van acostar per cobrir la noticia de l’acte.

Ahir dissabte 5 de juny serà un dia a recordar. Vam mobilitzar a prou gent, sent una associació tan petita com som, com per fer soroll amb la nostra particular Rua-Cercavila des de la Plaça de la Vila, passant pel C/ Ferran Puig i girant pel C/ Martí i Pinyol fins arribar al pati del Centre Artesà. Teníem “prescripcions mèdiques” que havíem d’arribar al patí de l’Artesà abans de les 6 de la tarda o ens podíem trobar els carrers tallats per respectar una cursa d’atletisme que començava al Sagnier a les 7 de la tarda. Ens vam ajustar prou a l’horari i el nostre “metge vigilant” no va haver de sortir per picar-nos la cresta.

El patí de l’Artesà estava ple de gom a gom, només quedava lliure la pista de ball on Gegants i Diables van fer-nos el seu ball particular, on els més petits van passar una bona estona amb un animador infantil i on la gent, que va acompanyar-nos durant la festa, va ballar fins el final de la nostra festa amb el Valparaíso Duet. Una estona més de música “enllaunada” que es diu ara i a les 11 de la nit, silenci, doncs teníem indicacions que si es feia massa soroll a partir d’aquella hora, arribaria el “metge” i ens podria fer ingressar a “l’hospital”.

Tot va anar molt bé, la gent va poder gaudir la l’exposició fotogràfica que, per un dia, va deixar la sala d’actes de l’Hotel d’Entitats (Lo Gaiter del Llobregat, 31) on encara estarà exposada fins el proper dia 6 de juliol i els més col·laboradors van comprar samarretes amb el dibuix i el lema “SALVEM L’ARTESÀ”.

Des d’aquí, i una vegada més, donar-vos les gràcies per la vostra companyia, per la força que ens doneu per continuar lluitant, pel que en el seu temps ens van voler fer creure i ara sembla que ja no sigui nostre, “l’Artesà de Tots”. Moltes Gràcies, amics i amigues!!!!

Leave a Reply