ATUREM EUROVEGAS – Salvem el Delta del Llobregat

Ha nascut una plataforma per lluitar i procurar aturar el projecte d’Eurovegas a la zona del Baix Llobregat.

“ATUREM EUROVEGAS–Salvem el Delta del Llobregat”. Així s’anomena!

He estat fent un repàs al seu manifest i us convido a llegir-lo. Us convido a adherir-vos-hi enviant un senzill e-mail a stopeurovegas@gmail.com i expressant la vostra voluntat de donar suport.

Fa uns dies, en aquest mateix blog vaig fer una crida per defensar als criadors del pollastre potablava i als pagesos, els pocs que queden, de l’horta del Baix Llobregat.

Avui, faig una crida per defensar la terra que cada dia cultiven aquests pagesos, faig una crida per no permetre instaurar un model de vida que no és l’autèntic model de vida del Prat. La nostra vida és la terra, la nostra vida és la feina diària, però no a qualsevol preu. Ens prometen xifres de llocs de treball des dels 150.000 als 250.000. Aquesta promesa és un caramel enverinat!

Amb la T1 van prometre 30.000 llocs per la gent del Prat, quina és la xifra real que està ocupada? Com poden jugar amb la necessitat del moment, amb la manca de feina, si hi ha estudis que diuen que els altres complexes tipus Eurovegas no superen els 35.000 llocs de treball ocupats?

Al mateix temps, agrairia que el President de la Generalitat, abans de donar per feta una implantació d’aquest tipus a casa aliena, el mínim que hauria de fer és consultar, parlar i exposar totes les cartes sobre la taula a l’administració local i a totes les entitats veïnals i socials perquè no es generés aquest moment de “no se tot el que saben, però. . . . . “

Sr. Artur Mas, El Prat de Llobregat és casa nostra, i si vol entrar, amb educació i, com be diu vostè, amb il·lusió, primer ha de trucar a la porta i demanar permís.

Leave a Reply