2ª Trobada de Pratencs.cat
14 de setembre del 2011, de 19 a 21h, al Cèntric

Presentació

Cartell de la 1ª Trobada de Blogaires PratencsSi tens blog o twitter, et convidem a participar a la 1ª Trobada de Blogaires Pratencs que se celebrarà el Dia d’Internet, el dilluns 17 de maig del 2010 de 8 a 10 del vespre, al Centre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa, al carrer de Dolores Ibárruri nº 45.

En diverses contrades es realitzen de forma puntual o regular trobades o quedades de blogaires o twitaires. Al Prat encara no se n’ha fet cap, i alguns dels membres de Pratencs.cat ens ho van començar a demanar fa temps, i vam pensar que aprofitant l’efemèride de superar el mig centenar de blogs membres, podria ser una bona ocasió per a fer-ne la primera. Així doncs quan vam arribar a aquest punt, vam enviar un correu a tots els membres per recollir les seves opinions i propostes. Des d’aleshores ja hem superat els 60 blogs membres!

En aquesta primera trobada hi haurà 3 ponències de creadors locals que ens explicaran com i per a que fan servir els seus blogs, twitters, i la resta d’eines i xarxes socials… I el públic podrà intervenir-hi tant de viva veu, com a través de twitter amb el hashtag #1TrobBlogsPrat, donant la seva opinió, o destacant idees que li hagin semblat interessants. Un cop finalitzada la part més formal de la trobada, ens aixecarem de les cadires, atacarem el pica-pica, i ens anirem desvirtualitzant de manera informal entre queixalada i queixalada.

Així doncs, serà un esdeveniment 2.0, amb seguiment a través de twitter, facebook, i lògicament també als blogs. Per això si voleu portar el vostre ordinador portàtil, no us oblideu de l’idCAT, ja que és imprescindible per a poder gaudir de la connexió WIFI que des de fa algunes setmanes hi ha disponible en alguns equipaments públics de l’Ajuntament. Si encara no tens l’idCAT pots anar a l’OIAC (Oficina d’Informació i Atenció al Ciutadà) a l’Ajuntament, i te’l faran al moment.

Per a assitir-hi, us hi heu d’inscriure a través del formulari que hi ha en aquesta pàgina, indicant-nos les vostres dades.

Us hi esperem!

T'agradat l'article? Perquè no ens deixes un comentari a continuació i seguim la conversa, o subscriu-te al nostre RSS i rebràs articles com aquest automàticament al teu lector d'RSS.

Comentaris

Encara no hi ha comentaris.

Deixa un comentari

(necessari)

(necessari)