2ª Trobada de Pratencs.cat
14 de setembre del 2011, de 19 a 21h, al Cèntric

Ponents de la 1ª Trobada de Blogaires Pratencs

En el moment de publicar aquest article, queda exactament una setmana per la 1ª Trobada de Blogaires Pratencs, que se celebrarà el proper dilluns 17 de maig en motiu del Dia d’Internet de 8 a 10 del vespre al Centre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa, i estem en disposició d’anunciar-vos els ponents de la trobada, que ens explicaran la seva experiència a la xarxa: què els va portar a crear-se un blog, si participen en xarxes socials o serveis web, què n’obtenen…

Montse Mayol:

Montse MayolDurant la seva infantesa va assisitir com a alumna a l’Escola de Dibuix i Pintura del Prat de Llobregat, la seva formació consta d’una vessant més tècnica amb estudis d’Arts Gràfiques als Salessians de Sarrià, i una vessant més creativa realitzant il·lustració a La Llotja (Avinyó), i Belles Arts en l’especialitat de dibuix. En el camp professional ha il·lustrat per a editorials com Ramdom House Mondadori (Lumen) i La Buganville, i per a revistes com Clara, o InStyle, i ha estat premiada en diverses ocasions. Actualment és professora de dibuix i còmic a l’Escola d’Arts del Prat. Podeu veure algunes de les seves obres al seu blog, i seguir-la al seu twitter.

Cristian Marco:

Cristian Marco Autodidacta digital, el seu primer contacte amb els ordinadors era a casa dels seus cosins amb un Amstrad 64K amb carregador de cinta, un Amiga 500 que li van regalar els seus pares, i unes classes de BASIC en una acadèmia. Internet va arribar més tard, amb les primeres connexions per mòdem, lentes i insegures, però era un món massa interessant com per deixar-ho passar malgrat els obstacles d’aquella primera època… La seva vessant musical el porta a voler aprendre més sobre la presència a la xarxa i amb el naixement de Buenmojo (el seu alter ego musical), li fa explotar les ganes de seguir la recerca, sobretot amb el naixement de les xarxes socials. Prèviament tot s’assemblava més a jugar amb algunes webs fixes i amb alguns blogs més aviat críptics. Actualment li encanta el twitter i desenvolupa el seu costat més digital a la seva feina diària, mentre intenta tenir més temps per a la música. Una lluita com una altra. Podeu seguir-lo al seu blog, i al seu twitter.

Sopa de Poetes:

Sopa de poetes (d'esquerra a dreta: Mariano Martínez, Pepe Maiques, i Òscar Solsona) Òscar Solsona, Pepe Maiques i Mariano Martínez formen el col·lectiu radiopoètic “Sopa de poetes”, que va començar de manera casual el 2005, mitjançant un programa de ràdio setmanal emès cada dimecres de 8 a 9 del vespre des de El Prat Ràdio dedicat a la poesia per gust. Una hora on entren en contacte amb exemplars de l’espècie poeta. Després de tractar amb ells, lluny del mite, resulten ser tangibles. I intenten apropar-se a ells d’una manera fresca, intensa i amb gotes d’humor. Un altre dels pilars del seu projecte és el seu blog, que està en marxa des de l’agost del 2007 amb un gran èxit.

Al llarg d’aquesta setmana anirem donant més detalls de la Trobada, estigueu atents!

T'agradat l'article? Perquè no ens deixes un comentari a continuació i seguim la conversa, o subscriu-te al nostre RSS i rebràs articles com aquest automàticament al teu lector d'RSS.

Comentaris

Som-hi doncs!, Ja ho tinc tot pensat 😉

Deixa un comentari

(necessari)

(necessari)