2ª Trobada de Pratencs.cat
14 de setembre del 2011, de 19 a 21h, al Cèntric

2ª Trobada de Pratencs.cat i presentació de WikiPrat.cat

El proper dimecres 14 de setembre de 7 a 9 del vespre us convidem a tots a la 2ª Trobada de Pratencs.cat i presentació de WikiPrat.cat a la sala d’actes de la Biblioteca Antonio Martin, al Cèntric.

La primera part de l’acte estarà centrada en la relació entre els mitjans de comunicació tradicionals i internet (com s’han vist afectats els mitjans pel fenòmen dels blogs i les xarxes socials?), on una sèrie de ponents relacionats amb els mitjans de comunicació debatran sobre la qüestió. En els propers dies anirem anunciant quins seran els ponents des d’aquest blog.

La segona part consistirà en la presentació del nou web WikiPrat.cat, que serà un wiki, com la Viquipèdia, centrat en el Prat de Llobregat. Un espai de documentació col·laboratiu, sobre la nostra ciutat (història, cultura, medi natural, tradicions, personatges…), obert a la participació de tothom.

En acabar la part més formal de l’acte farem un sopar al Cèntric Gastrobar by OnaNuit.

Per assistir-hi caldrà que us registreu mitjançant el formulari que trobareu en aquesta pàgina.

Per participar a l’acte també es podrà fer a través del twitter amb el hashtag: #TrobPratencs

T'agradat l'article? Perquè no ens deixes un comentari a continuació i seguim la conversa, o subscriu-te al nostre RSS i rebràs articles com aquest automàticament al teu lector d'RSS.

Comentaris

Encara no hi ha comentaris.

Deixa un comentari

(necessari)

(necessari)