2on Sopar de Festa Major d’Amics d’El Prat

Hotel Ciutat del PratEl proper dijous 24 de setembre a les 21,30 h, es celebrarà a l’Hotel Ciutat del Prat el segon Sopar de Festa Major d’Amics d’El Prat.

En aquesta edició i amb la intenció de que la circumstància es consolidi en les successives edicions que vagin tenint lloc, la trobada servirà de marc per poder fer lliurament a Àngel Martí, membre d’Amics de la Sardana, del guardó Amic d’El Prat 2008.

L’Àngel Martí, que va ser votat per la majoria dels socis de l’entitat al desembre de 2008, és un destacat membre de la comunitat sardanista local que ha participat molt activament des dels orígens d’Amics de la Sardana per a mantenir viva i amb el vigor que en l’actualitat mostra aquest moviment a la nostra població.

Així doncs, us esperem a tots en aquesta trobada per poder donar la benvinguda a la Festa Major i poder retre un merescut homenatge al nostre Amic d’El Prat 2008.

Podeu reservar el vostre ticket trucant per telèfon al 93 379 42 95 de 17 a 21 hores, acudint a les nostres oficines del Passatge Arús num. 6 de 17 a 21 hores o bé per correu electrònic a l’adreça  amics at amicsdelprat.cat, el preu del tiquet és de 40€.

Tags: ,

Comments are closed.