XIVè Aplec de la Tartana

cartell-tartana-2009Després del parèntesi de l’any passat, enguany tornem a organitzar l’Aplec de la Tartana, tornant al camp per tal de recuperar part de la seva essència. Així doncs, el proper diumenge 18 d’octubre us convidem a tots a assistir-hi, a les 10 del matí ens trobarem tots a la Plaça de laVila, on començarà l’Aplec, i a continuació se sortirà cap a la masia de Cal Nani, on s’hi farà la ballada de Sardanes, hi haurà les actuacions dels grups de cultura tradicional, l’acte institucional, i el dinar de germanor, per acabar amb l’actuació dels “Gaiters del Llobregat”. Aquest any a més convoquem un concurs de postres, participeu-hi!

El preu del tiquet serà de 10€, que inclou el dinar, beguda, les postres, i un regal. El podreu passar a comprar al local d’Amics d’El Prat, al Passatge de l’Arús nº6 de dilluns a divendres entre les 17 i 21 hores.

Anem-hi a peu o en bicicleta!

Tags: ,

2 comentaris a “XIVè Aplec de la Tartana”

  1. […] L’edició de l’any passat de l’Aplec de la Tartana es va celebrar a la masia de Cal Nani, sortint del casc urbà cap al camp per tal de recuperar l’essència d’aquesta festa. En l’edició d’enguany es consolida aquesta tendència, i a més tindrem el goig de retrobar-nos amb l’escenari -renovat- que havia presenciat nombroses edicions d’aquest aplec en edicions passades. […]