browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

PREDICCIÓ per DEMÀ DILLUNS, DIMARTS i DIMECRES dies 18, 19 i 20 d’abril

Posted by on 15 abril 2016

DILLUNS dia 18 d’abril;

Variabilitat. Al llarg del matí els núvols seran abundants. Fins i tot amb estones de cel ben tapat. Els núvols seran de tipus alt i mig, principalment, amb alguns de baixos, també. No deixaran precipitacions. A la tarda la probabilitat de clarianes serà major. Vents girant cap a xaloc. Matinada gens freda. Migdia suau, però no tant com aquest cap de setmana.

PRATdilluns18-4

 

A Catalunya en general …

Aniran creuant bandes de núvols alts i mitjos espesses. Seran abundants en molts moments donats i no acabaran de desaparèixer al llarg del dia. Bancs de núvols baixos també cap a punt de Tarragona -cap als volts de l’Ebre la base pot ser molt baixa fins i tot- i del NE. També en trobarem de retinguts el vessant nord del Pirineu. A la tarda, serà aquí, cap a l’extrem nord del país, on espero alguna nuvolada, potser: amb algun xàfec molt puntual. Inestabilitat, en principi: poqueta.

DILLUNS18-4a

DILLUNS18-4b

Vents febles a puntualment moderats al llarg del dia amb predomini del xaloc. Tramuntana, poc important, a l’Empordà.

Les màximes cap al litoral especialment: baixaran una mica. Cap a l’interior: no experimentaran gaires canvis pel que es mantindran molt suaus. Màximes al litoral dels 17 als 20ºC i cap a l’interior dels 18 als 24ºC. “Caloreta de primavera”.

DIMARTS dia 19 d’abril;

Començarà a incidir amb més recorregut el vent en superfície de xaloc. Del sud-est. A la tarda podrà bufar amb moderada intensitat superant localment els més de 30 a 40 kilòmetres per hora. Aniran creuant al llarg del dia franges de núvols prims que, a estones: podran ser freqüents. La matinada serà més “fresca” que la de dilluns, però cap al migdia els termòmetres es podran enfilar fins als 20ºC.

PRATdimarts19-4

 

DIMECRES dia 20 d’abril;

Els núvols seran més abundants cap al tram mig de la setmana. Pertorbació situada cap a l’oest peninsular fent arribar a casa nostra vents marítims de llevant i xaloc. Seran puntualment intensos al llarg del dimecres superant-se puntualment els més de 50 a 55 kilòmetres per hora. Els núvols, fins i tot, podran deixar alguna precipitació intermitent al llarg del dia. Ara com ara sembla que han de ser poc importants. Temperatures a primeres hores del dia més suaus i amb pocs canvis respecte a dimarts cap al migdia.

PRATdimecres20-4

Que tingueu una molt bona tarda!

Ivan Herrera

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *