browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Ivan Herrera – Qui sóc?

Salutacions a tothom!

El meu nom és Ivan Herrera Marin. Vaig nèixer a Barcelona un 12 de novembre de l’any 1985. M’apassiona la meteorologia, i la ciència en general, des de ben petit. Sempre he mirat al cel, i he anat seguint els “homes del temps” a la TV. Sentia curiositat per saber com s’ho feien per esbrinar el temps que faria! I els imitava dibuixant mapes amb tot de simbolets a la meva llibreta. Encara avui dia, en faig! Així, preparo les meves cròniques del temps!

fotomia1

Vaig començar a estudiar Geografia a la UB al voltant de l’any 2007. Els camins de la vida em van portar a deixar aquests estudis anys després, començant així el grau de Ciències  Ambientals a la UNED . Ara, miro d’enllestir aquests estudis. Llavors, ja feia les cròniques del temps a El Prat Ràdio de El Prat de Llobregat, al voltant de l’any 2009, fins a l’actualitat. Aquest fet, m’ha permès conèixer fil per randa tots i cada un dels models meteorològics actuals, adquirint una experiència molt valuosa pel que fa a la predicció del temps en l’àmbit local, i més general. Val a dir que, fer prediccions del temps, és la meva especialitat!

Administro el fòrum de meteorologia del portal Web www.meteosat.com, MeteoManiacos, malgrat ara ja no en té pràcticament d’activitat. Fins fa pocs anys, ha arribat a ser un dels fòrums de referència en l’àmbit meteorològic estatalment! Fins i tot, vaig impartir una xarrada al voltant de l’any 2006 a Cal Ganxo (Castelldefels) sobre la gestació de fenòmens tornàdics a l’àrea del Baix Llobregat -arrel de la situació de tornados viscuda a finals d’estiu de l’any 2005!-

He escrit algun article meteorològic també pel periòdic local La Voz de Castelldefels. Per manca de temps, no he pogut continuar.

Com no pot ser de cap altre manera: vaig fent públiques prediccions meteorològiques -sempre que puc!- a diferents xarxes socials com Facebook: https://www.facebook.com/tempsacatalunya/, Twitter: https://twitter.com/CongestuS … i ara, també, aquí a http://pratencs.cat/eltempsalprat. Una manera de donar a conèixer el meu treball com a meteoròleg a més d’un miler i mig de seguidors!

Ara tot just, acabo d’engegar una nova etapa a la meva vida com a “responsable de prediccions” a TAIKO METEOROLOGIA “prediccions de qualitat”, amb l’Alfred Rodriguez Picó. Un projecte de futur al qual estem treballant de valent!

També sóc dibuixant caricaturista, il·lustrador -fent els dibuixos de llibres com “Quiero ser mayor” o “Hay estrellas tras las nubes”-, dissenyador gràfic … autodidacta. Fa anys que vaig fent “cosetes” amb el meu portal Web http://www.caricaturas-personalizadas.es/

Fins i tot: faig maquillatge a nens i nenes per a fires, festes d’aniversari, etcètera! Una de les meves especialitats! http://www.maquillaje-infantil.com/

Fins aviat!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *