Jordi Ibern, jo mateix!

Jordi Ibern TortosaSóc nou en el mon del blocs, però tenia la necessitat de fer-vos arribar les meves opinions, els meus pensaments i la meva manera de treballar pel meu poble: El Prat de Llobregat.

Em dic Jordi Ibern Tortosa i porto 44 anys vivint al Prat. Des de jove, he estat vinculat a ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA (Sí, aquest partit polític que tothom critica per defecte, sí aquest!) i ara porto quasi 4  anys sent el vicepresident d’una associació de veïns activa com la que més i lluitadora per trobar les bones formes fins i tot del nostre ajuntament: l’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DEL NUCLI ANTIC.

Doncs bé, des d’aquest bloc intentaré fer-vos arribar les meves opinions i la meva manera de veure com podem tirar un poble com El Prat endavant!! Us faré propostes per fer-vos veure que “les autoritats” o l’equip de govern actual de l’ajuntament no pensen, amb seny, les coses abans de posar-les en marxa. I us mantindré informats dels aspectes més importants en referència a l’Associació de Veïns i d’Esquerra Republicana del Prat.