2ª Trobada de Pratencs.cat
14 de setembre del 2011, de 19 a 21h, al Cèntric

Resum de la 1ª Trobada de Blogaires Pratencs

El passat dilluns 17 de maig de 8 a 10 del vespre, en motiu del Dia mundial d’Internet, va tenir lloc la 1ª Trobada de Blogaires Pratencs, organitzada per Pratencs.cat, amb el suport del Centre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa (on va tenir lloc l’acte), i de La Capsa (Centre de Cultura Contemporània).

L’acte va constar de 3 ponències de creadors locals, a càrrec del músic Cristian Marco (àlies Buenmojo), el col·lectiu poètic “Sopa de Poetes” (representat per l’Òscar Solsona i en Pepe Maiques), i la il·lustradora Montse Mayol, tots ells blogaires membres de Pratencs.cat, la comunitat de blogs del Prat de Llobregat. Cadascun d’ells va explicar el seu itinerari digital fins que van decidir obrir-se un blog, i què han obtingut de la seva presència a la xarxa. Tot seguit es va servir un petit refrigeri que va permetre als assistents (pràcticament tots amb blog o twitter) de conèixer-se personalment, ja que molts d’ells se seguien virtualment, i van poder intercanviar les seves experiències a la xarxa. De fons sonaven les cançons que els mateixos assistents havien triat dies abans en inscriure’s a la trobada a través del web. Aquesta selecció musical ja la vam penjar fa uns dies al blog de la trobada.

A la trobada hi van assistir una trentena de blogaires i twitaires físicament, i una desena de persones més (per dificultats laborals, familiars, o de distància…) ho va poder fer virtualment des de casa seva a través de la retransmissió de vídeo en directe que es va fer per internet. I a més hi podien participar a través del xat i twitter, per adreçar preguntes als ponents.

T'agradat l'article? Perquè no ens deixes un comentari a continuació i seguim la conversa, o subscriu-te al nostre RSS i rebràs articles com aquest automàticament al teu lector d'RSS.

Comentaris

Encara no hi ha comentaris.

Deixa un comentari

(necessari)

(necessari)