Proposa’ns candidats pels premis d’Amics d’El Prat!

Coneixes alguna persona o entitat del Prat que hagi destacat aquest any en alguna activitat cultural, cívica, esportiva… o que tingui una trajectòria que mereixi un reconeixement? Ajuda’ns a confeccionar la llista de candidats als premis d’Amics d’El Prat 2011!

Des del 1979 Amics d’El Prat lliura el Guardó Amic d’El Prat anualment a alguna persona física o jurídica per votació dels nostres socis, a partir d’una llista oberta de candidats proposada per la junta directiva de l’entitat.

Enguany introduïm dues novetats:

  • En primer lloc, hem decidit crear un nou guardó, el Premi Josep Maria Vilà i Parellada, en honor del fundador de la nostra entitat, que ens va deixar fa uns mesos. Aquest premi, està adreçat exclusivament a persones jurídiques. Per altra banda, mantenim el Guardó Amic d’El Prat, que a partir d’ara estarà adreçat únicament a persones físiques. De manera que passarem a lliurar dos premis cada any.
  • En segon lloc, per tal de fer aquests premis més participatius, obrim des d’ara mateix el termini per proposar candidatures per les dues categories, que es tancarà el 30 de novembre. De manera que tots els nostres socis i simpatitzants poden proposar persones o entitats que hagin destacat. Posteriorment la junta seleccionarà els finalistes de cada categoria, i s’obrirà la votació entre els nostres socis a l’estand que tindrem a la Mostra d’Entitats de la Fira Avícola.

Si voleu proposar candidatures podeu fer-ho de diverses maneres: Passant pel nostre local del Passatge de l’Arús núm. 6 o per telèfon al 93 379 42 95, de dilluns a divendres de 5 a 9 del vespre. O a través d’internet enviant-nos les vostres propostes per correu electrònic a  amics at amicsdelprat.cat, als comentaris d’aquest article, o a través dels nostres perfils a les xarxes socials twitter i facebook, detallant-nos el nom i cognoms de la persona, o el nom de l’entitat, i els motius pels que creieu que mereix un reconeixement. Aquí teniu la llista completa de premiats.

Tags:

4 comentaris a “Proposa’ns candidats pels premis d’Amics d’El Prat!”

  1. Puigmalet says:

    Estaria bé disposar d’una llista dels premiats fins a l’actualitat, que ja en són uns quants, per tal de no repetir propostes.
    Salut!

  2. Amics d'El Prat says:

    Hola Puigmalet,

    Gràcies per la proposta, ja hem penjat la llista completa.

  3. Luismy says:

    Proposo guardonar a Santos Cuesta, per la seva dedicació i trajectòria a una de les entitats que més, al meu parer, homenatja la cultura catalana i pratenca com és la Associació Gegantera Recreativa El Prat.

  4. […] Vídeos « Proposa’ns candidats pels premis d’Amics d’El Prat! […]