Estand d’Amics d’El Prat a la Fira Avícola

Els propers 16, 17 i 18 de desembre se celebrarà la 38a edició de la Fira Avícola de la Raça Prat i 9a de la Mostra d’Entitats, on Amics d’El Prat hi serà present un any més. Al nostre estand podràs votar pels nostres premis d’enguany i adquirir les nostres participacions de la loteria de Nadal, a mes també podràs participar a les ballades de sardanes d’Amics de la Sardana.

Ballades de Sardanes

Amics de la Sardana farà una ballada de Sardanes d’exhibició el dissabte 17 a les 19.30 a la Sala d’Actes, i una altra ballada el diumenge 18 a les 12.30 amb la Cobla Baix Llobregat al Recinte firal de Cal Gana.

Loteria de Nadal d’Amics d’El Prat i Amics de la Sardana

Com cada any a Amics d’El Prat i Amics de la Sardana tenim loteria de Nadal, el nostre número és el 46931, i les participacions valen 3€ sense recàrrec.

Votacions als Premis d’Amics d’El Prat

Des del 1979 lliurem cada any el Premi Amic d’El Prat a una persona o entitat de la ciutat. Aquest any hem decidit crear un nou guardó per a entitats, el Premi Josep Maria Vilà, de manera que el Premi Amic d’El Prat passa a ser exclusivament per a persones físiques, i aquest divendres 16, s’obrirà la votació als nostres socis per escollir els guanyadors d’enguany d’entre els candidats proposats.

Comments are closed.