#tenimunpla fi de rebaixes

S’acaben les rebaixes i el temps comença a regalar-nos bons diumenges al solet. Fa temps que nos ens veiem, oi?

Proposem que el proper dijous 1 de març a les 19:30 fem una nova trobada de twitaires pratencs! Quedem al Cèntric, com ja comença a ser un bon costum.

Continue reading

Posted in General | 1 Comment

El #QuetenimElPrat ja és aquí!

La gent del #tenimunpla vam tenir la pensada de fer un vídeo inspirat en un anunci, però en el nostre cas comentant coses que tenim al Prat. Tot seguit teniu el resultat:

Posted in General | 1 Comment

#tenimunpla inici d’estiu i… més!

El proper dijous 9 de juny a les 20.30 farem una nova trobada de twitaires pratencs! Aquesta vegada serà a la terrasseta interior del Cèntric, on farem diversos grups en funció de les necessitats de cadascú. Un per a twitaires novells, un per a twitaires mòbils… i el que surti, s’accepten propostes!

Com sempre és una trobada que té la finalitat de compartir consells i inquietuds al voltant del twitter, xarxes socials i internet en general, i també per conèixer-nos millor.

Cal destacar que, en aquesta ocasió, l’esdeveniment estarà esponsoritzat per Moritz i el Cèntric Gastrobar by Ona Nuit, que ens regalaran cerveses, i ens arreglaran el preu del sopar a 10€ per cap!

A més, presentarem el resultat del vídeo col·lectiu del #QueTenimElPrat inspirat en un anunci d’una marca de cerveses que no és tant enrotllada com Moritz!

Si teniu curiositat sobre què és el twitter, en teniu però no l’enteneu, o sou uns experts i no heu vingut mai… Teniu les portes obertes, sempre hi ha una primera vegada!

Us agrairem que per qüestions logístiques confirmeu els que assistireu al sopar en aquest Doodle (hem afegit una columna per confirmar si ens quedem a sopar, modifiqueu el vostre vot si ja ho havieu fet).

Posted in General | Leave a comment

#quetenimelprat: el brainstorming!

El dissabte 12 de març alguns/es del #tenimunpla ens vam reunir al Tarrida per fer una pluja d’idees del que voldríem fer per el #quetenimelprat.

De què va això??? Per aquell despistat/da que encara s’ho pregunti, és fer la recreació de l’anunci del #quetenim d’Estrella Damm però portada al Prat, per tant #quetenimelprat. Per divertir-nos, per criticar, per lloar etc.

Continue reading

Posted in General | Tagged | 5 Comments

#tenimunpla 3: Segones rebaixes

#tenimunpla és un espai de trobada i aprenentatge de twitter i de xarxes socials en general que reuneix gent diversa del Prat que “té presència” a la xarxa, especialment al twitter. Comencem el 2011 amb una nova trobada dels twitters pratencs que tindrà lloc el dijous 17 de febrer a les 20 hores al Cèntric. Continue reading

Posted in General | 7 Comments

Vols venir al #vistinovist?

El proper dissabte dia 11 de desembre a la tarda, la colla del #tenimunpla sortirà del seu territori autòcton cap a Barcelona, per anar de públic al programa de ràdio i tv online de Valentí Sanjuan (@valentisanjuan), el Vist i no vist (@vistinovist i #vistinovist), que es fa cada dissabte des del FAD, de 18h a 20h amb les millors entrevistes, música i public en directe, regals, i les seccions d’en Ganyet, Àngel Llàcer…

Si hi voleu assistir poseu un comentari en aquest article i us explicarem com fer-ho!

Posted in General | 3 Comments

Crònica del #tenimunpla 2

Dijous 28 d’octubre a les 20 hores, ens vam trobar al Centre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa @DolorsPerez @fgelabert @thexavies @erikadestrella @gemmacapde @wildgames @elena_torrent @miqueltebar @J_David_Munoz @pinxulivadir @fpozom @Neusfc @oscar__sanchez @pope71 @mardiaca @elena_asensio @MartaMayusculas @abzabaleta @garcigal @rafamilan i també de cos present @ElPratCultura @Pratencs @ElPrat_cat @ElPrat_tv @JovesPrat @LaCapsa @PlanetaPrat Continue reading

Posted in General | 2 Comments

#tenimunpla 2

#tenimunpla és una trobada de la comunitat de twitters del Prat. Va néixer per intercanviar coneixements sobre twitter i ens permeten conèixer-nos físicament (desvirtualitzar-nos) i passar una estona junts.

Demà dijous 28 d’octubre a les 20h, farem la segona trobada de twitaires del Prat, al Centre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa.

Molta gent es pregunta qui vindrà i qui no, o on anirem a sopar… Qui vindrà i qui no ho podem veure a la llista que hi ha més avall, i pel que fa al tema del sopar les dues opcions més probables són el bar África, o el restaurant xinès Hong Kong 2 que hi ha a la Parc de la Solidaritat, per qüestions de proximitat.

Si algú encara no s’hi havia inscrit i vol venir, encara pot fer-ho en aquest formulari. Continue reading

Posted in General | Leave a comment