#tenimunpla inici d’estiu i… més!

El proper dijous 9 de juny a les 20.30 farem una nova trobada de twitaires pratencs! Aquesta vegada serà a la terrasseta interior del Cèntric, on farem diversos grups en funció de les necessitats de cadascú. Un per a twitaires novells, un per a twitaires mòbils… i el que surti, s’accepten propostes!

Com sempre és una trobada que té la finalitat de compartir consells i inquietuds al voltant del twitter, xarxes socials i internet en general, i també per conèixer-nos millor.

Cal destacar que, en aquesta ocasió, l’esdeveniment estarà esponsoritzat per Moritz i el Cèntric Gastrobar by Ona Nuit, que ens regalaran cerveses, i ens arreglaran el preu del sopar a 10€ per cap!

A més, presentarem el resultat del vídeo col·lectiu del #QueTenimElPrat inspirat en un anunci d’una marca de cerveses que no és tant enrotllada com Moritz!

Si teniu curiositat sobre què és el twitter, en teniu però no l’enteneu, o sou uns experts i no heu vingut mai… Teniu les portes obertes, sempre hi ha una primera vegada!

Us agrairem que per qüestions logístiques confirmeu els que assistireu al sopar en aquest Doodle (hem afegit una columna per confirmar si ens quedem a sopar, modifiqueu el vostre vot si ja ho havieu fet).

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *