#tenimunpla 3: Segones rebaixes

#tenimunpla és un espai de trobada i aprenentatge de twitter i de xarxes socials en general que reuneix gent diversa del Prat que “té presència” a la xarxa, especialment al twitter. Comencem el 2011 amb una nova trobada dels twitters pratencs que tindrà lloc el dijous 17 de febrer a les 20 hores al Cèntric.

Perquè “Segones rebaixes”?

Quan vam crear el Doodle per escollir el dia es va batejar com a “Cuesta de enero” però es van demanar més dates i es va allargar cap al febrer, de manera que en sortir escollit el dia 17 de febrer, ja no tenia sentit mantenir la “cuesta de enero”, així que buscant alguna altra cosa de la època hem pensat en les “Segones rebaixes”.

Què farem?

La idea d’aquest post és que, en els comentaris, puguem anar recollint aquells temes que voleu que tractem a “la part seriosa” del #tenimunpla. Buscarem, entre els experts pratencs, aquells que ens puguin ensenyar una mica més… Poden ser dubtes sobre twitter o d’altres xarxes socials (facebook, LinkedIn, Quora, Diaspora, flickr…)

En acabar podem quedar-nos a sopar, o a prendre alguna cosa al Gastrobar del Cèntric (que sabem que és la informació més rellevant d’aquest post :D)

Per confirmar l’assistència pots fer-ho aquí.

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

7 Responses to #tenimunpla 3: Segones rebaixes

  1. @mardiaca says:

    Bones!
    A mí al proper #tenimunpla m’agradaria, a més de twittejar, riure, compartir una estona i beure vi… Descobrir una mica més linkedin i diàspora!
    i saber altres aplicacions de twitter interessants, estil trendsmap…

    Ens veiem aviat!

  2. montse mayol says:

    Hola a tothom, d’acord amb la marta…només m’agradaria afegir Quora, si algú ho expliqués molt resumidament li agraïria molt! :))

  3. Buenmojo says:

    Jo m’apunto.
    Sé poquet sobre Quora y linkedin y però potser es d’ajuda.
    Jo tinc el cos d’estadístic, m’agradaria saber quins serveis utilitzeu per medir a la xarxa, ja sigui twitter o webs estátiques, etc… Si mireu els desfollowejats etc…

    C.U.

  4. Joves.Prat says:

    I si fem una ullada a Timely http://awe.sm/5GS9C ??
    Per cert, la trobada serà al GastroBar o pica pica de traje?

  5. Rafa Milán says:

    Estaria bé que algú pogués explicar què és això de l’API de Twitter

  6. carme_moving says:

    Seguiu reportant així anem aprenent tothom!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *