#tenimunpla fi de rebaixes

S’acaben les rebaixes i el temps comença a regalar-nos bons diumenges al solet. Fa temps que nos ens veiem, oi?

Proposem que el proper dijous 1 de març a les 19:30 fem una nova trobada de twitaires pratencs! Quedem al Cèntric, com ja comença a ser un bon costum.

Si sou nous twitaires, si teniu dubtes de per què serveix o per què us n’heu de fer un… qualsevol dubte que sigui podrà ser respost per algún dels nostres components. Aquesta vegada creiem que ja som molts piuladors veterans així que farem un #tenimunlinkedin també.

Què és un linkedin? Per què m’he de fer un? Com m’ajudarà a trobar feina?
En aquestes èpoques de crisi i atur és importantíssim portar-se bé amb aquestes plataformes de comunicació, així que hem pensat en explicar diferents formes de fer-te conèixer i d’obrir-te les portes al meravellós món de les noves tecnologies.

Tenim un ponent de luxe: Rubén Bagüés, o millor conegut com a @rbagues, ens proporcionarà el que necessitem conèixer d’aquesta eina que no només serveix per cercar feina.

Però no oblidem que sobretot és una trobada que té la finalitat de compartir consells i inquietuts al voltant del twitter, xarxes socials i Internet en general, i també per conèixer-nos millor, així que s’accepten propostes!

Per acabar farem el soparet, hem pensat tornar a repetir a la Santa Burguer (qué també té el seu twitter @lasantaburger). Sempre ens tracten molt bé i és assequible a la butxaca de tothom. Així que deixo aquest Doodle per que confirmeu si veniu a sopar també. L’últim cop ens va sortir a 10€, esperem que torni a ser igual.

Sempre hi ha una primera vegada de tot! Animeu-vos a conèixer als #tenimunpla i si ja ens coneixes torna, que sempre hi ha coses a dir.

Ens veiem dijous!

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

1 Response to #tenimunpla fi de rebaixes

  1. Graciès pel post, ja he fet difussió!
    I moltes gràcies pels comentaris a la meva persona…no és per tant! Faré el que pugui per ajudar!

    Ens veiem el dijous!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *