#quetenimelprat: el brainstorming!

El dissabte 12 de març alguns/es del #tenimunpla ens vam reunir al Tarrida per fer una pluja d’idees del que voldríem fer per el #quetenimelprat.

De què va això??? Per aquell despistat/da que encara s’ho pregunti, és fer la recreació de l’anunci del #quetenim d’Estrella Damm però portada al Prat, per tant #quetenimelprat. Per divertir-nos, per criticar, per lloar etc.

En aquest post us expliquem tot el que es va decidir i alhora també us engresquem perquè aquells piuladors que no vau venir us apunteu a participar a la gravació del nostre anunci tuiteru particular.

Vam tractar diversos punts:

  1. Creació del guió: el guió es crearà en un Google DOCS obert, on tots els que vulgueu participar hi escriviu la vostra frase de 128 caràcters, incloent el hashtag del #quetenimelprat. La frase que poseu serà la que gravareu, per exemple: “@pinxulivadir: #quetenimelprat? tenim bars quintu-tapa!”
  2. Amb quin dispositiu es gravarà? Els dispositius de gravació seran els vostres mòbils o video càmares, si és que en teniu. El resultat de la gravació ha de quedar amb efecte d’autogravació però, com que de vegades les autogravacions queden mogudes feu que algú us gravi (així el mòbil quedarà quiet) però que cadascú posi el braç perquè sembli una autogravació. El punt de partida serà el Tarrida allà es farà la introducció (el paper d’en Quim Gutiérrez, on esperem que els grans actors del Prat ens ho facin) i tindrem 1h o 1:30 h per escampar la boira i triar el lloc on vulgueu fer l’autogravació… Molaria fer equips de rodatge, per si hi ha gent que no té càmeres o mòbils i fer-ho igualment en equip, en companyia sempre és més divertit!
  3. Com s’editarà? Després quan tinguem la gravació tornarem al lloc de trobada perquè s’havia comentat d’editar-ho el mateix dia mentre ens mengem unes pizzes o unes torrades… ja ho pensarem!
  4. Quin dia és gravarà? Es crearà un Doodle que es penjarà al twitter i es proposaran 3 dissabtes. Votarem allà i així democràticament es quedarà amb el dia. Igualment si aquell dia us és impossible quedar podreu fer arribar les autogravacions per fer el muntatge. Proposem d’entrada el 9 i el 30 d’abril, o el 7 de maig.

*Afegits els enllaços al Google DOCS on es pot fer el guió, i al Doodle per escollir la data. (22/03/2011 18.17)

This entry was posted in General and tagged . Bookmark the permalink.

5 Responses to #quetenimelprat: el brainstorming!

  1. rbagues says:

    GEnial!!!!!! Que pena que no asistiera…
    de todos modos intentaré colaborar en lo que pueda… Felicidades a todos!!

  2. alid says:

    oks!
    here we go!
    vamos que nos vamos!
    …. el doodle quí ho fa?
    i què passa si repetim un “tenim un …” hauriem de twittejar les idees per tal de tenir diferents, no?
    Ja sabem que “tenim bars quintu-tapa!” es per a la Pinxu! aquesta no es repetirà jajaja

  3. Sergio says:

    M’agradaria anar-hi, però no puc cap dels tres dissabtes…

  4. Pingback: El #QuetenimElPrat ja és aquí! | #tenimunpla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *