El blog de Pratencs.cat
Totes les novetats sobre Pratencs.cat

Error a blogger/blogspot

Sembla ser que des d’ahir estan havent-hi errors al servei de blogs de blogger/blogspot. Durant unes hores molts dels seus blogs han estat inaccessibles, i encara ara no s’hi pot publicar res. A més han desaparegut la majoria d’articles creats des del dimecres. N’informen des del seu twitter:

blogger (13 de maig 7.13 AM): We’re making progress and hope to be back soon. Blogger will remain in read-only mode until work is complete. Sorry for the pain.

blogger (13 de maig, 9.25 AM): To get Blogger back to normal all posts since 7:37am PT on Wed 5/11 have been temp removed. We expect everything to be back to normal soon

Des de Pratencs.cat hem ocultat tots els articles que provocaven errors dels blogs allotjats a blogger/blogspot a l’espera de que el seu servei torni a la normalitat. Els blogs que tenen servidor propi, o que estan allotjats en altres serveis de blogs com WordPress.com o el nostre propi servei continuen funcionant amb normalitat.

Novetat a les 15.43 h: Sembla ser que a blogger/blogspot estan treballant per recuperar els articles desapareguts, i que aviat retornarà el servei a la normalitat.

blogger (13 de maig, 3.04 PM): We’ve started restoring the posts that were temporarily removed and expect Blogger to be back to normal soon.

Novetat a les 20 h: segons el blog oficial de Blogger el servei ja està restablert, i en les properes hores es recuperaran els articles desapareguts.

T'agradat l'article? Perquè no ens deixes un comentari a continuació i seguim la conversa, o subscriu-te al nostre RSS i rebràs articles com aquest automàticament al teu lector d'RSS.

Comentaris

Encara no hi ha comentaris.

Deixa un comentari

(necessari)

(necessari)


*