El blog de Pratencs.cat
Totes les novetats sobre Pratencs.cat

Eleccions municipals 2011: Xats amb els alcaldables!

Durant la campanya electoral Pratencs.cat organitza el que hem anomenat “Entrevista ciutadana“. Consisteix en fer un xat amb cadascun dels alcaldables de cada partit amb representació a l’ajuntament, on tothom podrà fer-los les seves preguntes.

Els xats tindran una durada aproximada d’una hora i seran moderats, de manera que qui hi participi en directe veurà una conversa on, de forma ordenada, s’alternaran les preguntes dels participants amb les respostes dels candidats.

Si per qualsevol motiu no hi podeu participar en el moment de fer els xats, però voleu fer igualment les vostres preguntes, hem habilitat un formulari per recollir preguntes anticipadament, i les anirem intercalant amb les que es facin en directe.

Donada la durada limitada dels xats es prioritzaran les preguntes més interessants.

Calendari:

Eleccions municipals 2.0:

Aquestes seran les primeres eleccions municipals 2.0 de la nostra ciutat, les primeres en què es viurà una vertadera campanya electoral a través de la xarxa.

Des de Pratencs.cat fem un seguiment de tota l’activitat política a través dels webs, blogs i twitters, i durant aquest període electoral ho destaquem de forma especial des de la portada i amb una pàgina especial per fer-ne el seguiment amb més detall, juntament amb totes les notícies dels diversos mitjans digitals sobre la campanya electoral.

Segueix la campanya i digues-hi la teva des del twitter amb el hashtag: #22MelPrat

T'agradat l'article? Perquè no ens deixes un comentari a continuació i seguim la conversa, o subscriu-te al nostre RSS i rebràs articles com aquest automàticament al teu lector d'RSS.

Comentaris

PORQUE NO SE INVITA A MARTA FERRER, CANDIDATA A LA ALCALDIA DEL PRAT POR CIUTADANS (C´S)?

Llevamos muchos meses preparándolo, y en su momento se decidió hacer los chats sólo con los candidatos de partidos con representación en el ayuntamiento, tal como está explicado en el principio de éste artículo.

Sin embargo, vemos que existe un blog de C’s de El Prat y aún no se ha dado de alta en nuestro directorio de blogs. Os invitamos desde aquí a añadirlo en: http://pratencs.cat/vols-ser-ne-membre/

Me parece una iniciativa estupenda,estas elecciones conoceremos los datos finales antes que nunca,os deso suerte y un exito en el debate en Chat con los candidatos.
Saludos.
Andreu.

Bona tarda on es la entrevista del Joan Camps

Podeu accedir al xat amb en Joan Camps des de:

http://pratencs.cat/endirecte/2011/05/01/xat-amb-joan-camps-erc/

Podeu accedir al xat amb en Jordi Gili des de:

http://pratencs.cat/endirecte/2011/05/10/xat-amb-jordi-gili-ciu/

Podeu accedir al xat amb l’Antonio Gallego des de:

http://pratencs.cat/endirecte/2011/05/11/xat-amb-antonio-gallego-pp/

Podeu accedir al xat amb en José García des de:

http://pratencs.cat/endirecte/2011/05/16/xat-amb-jose-garcia-psc/

Podeu accedir al xat amb en Lluís Tejedor des de:

http://pratencs.cat/endirecte/2011/05/17/xat-amb-lluis-tejedor-icv-euia/

[…] 10, 2011 @ 11:14 am Podeu accedir al xat amb l’Antonio Gallego des de: […] Retroping per Eleccions municipals 2011: Xats amb els alcaldables! – El blog de Pratencs.cat on 17 maig 2011 @ […]

[…] maig 16, 2011 @ 11:02 am Podeu accedir al xat amb en Lluís Tejedor des de: […] Retroping per Eleccions municipals 2011: Xats amb els alcaldables! – El blog de Pratencs.cat on 18 maig 2011 @ […]

Deixa un comentari

(necessari)

(necessari)


*