Vols un blog?

Termes i condicions d’ús:

Pratencs.cat és un servei gratuït per a publicar pàgines web personals (conegudes com a blogs o blocs), prioritàriament en llengua catalana, però sense ser-ne excloses d’altres llengües. L’usuari pot crear el seu propi blog i publicar informació en forma d’articles, i a més participar dels comentaris tant del propi com dels altres blogs.

Un cop creat es poden gestionar fàcilment tots els detalls, des de la imatge del blog passant per estadístiques bàsiques de lectures i visites, o fins i tot filtrant l’accés de comentaris.

Per a registrar-se al servei de blogs de Pratencs.cat caldrà omplir totes les dades requerides correctament. Les dades són emmagatzemades amb estricta confidencialitat per tal de protegir la privacitat dels usuaris, no es destinaran a cap altra finalitat i no seran cedides en cap cas a terceres parts. L’usuari podrà modificar o cancel·lar les seves dades sempre que vulgui posant-se en contacte amb Pratencs.cat.

Un cop es sigui membre de Pratencs.cat l’usuari disposarà d’un nom d’usuari i una paraula clau per a poder-ne fer ús, l’usuari serà el responsable de mantenir la confidencialitat de les seves dades d’accés. Alhora serà responsable de totes les activitats que es produeixin amb aquest nom d’usuari. Sempre que ho desitgi podrà canviar la paraula clau a la zona d’administració del seu blog.

El nombre d’articles que pot escriure cada usuari no està limitat, en canvi, l’espai màxim a utilitzar per guardar arxius en cada blog està limitat a 10 Mb. Pratencs.cat es reserva el dret de modificar en el futur aquestes limitacions.

El servei només es pot emprar per a finalitats legals. Així els continguts dels blogs es regiran segons la legislació vigent. A més tampoc s’acceptaran continguts que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors, obscens o pornogràfics, essent eliminats una vegada hagin estat localitzats o siguin notificats per qualsevol usuari.

Pratencs.cat es reserva el dret de suspendre temporalment, i sense necessitat de previ avís, l’accessibilitat al servei, per raons de necessitat per efectuar operacions de manteniment, actualització o millora del sistema de blocs. Tanmateix Pratencs.cat es reserva en tot cas el dret unilateral de modificar les condicions d’accés al sistema, així com el d’incloure contingut automàticament en els blogs.

Els blogs que no continguin cap mena d’aportació per part de l’usuari seran deshabilitats periòdicament sense que es produeixi necessàriament un avís previ.

Pratencs.cat no es fa responsable de:

  • Els contiguts i opinions expressades pels usuaris dels blocs, ni dels comentaris que facin els visitants.
  • Les violacions dels drets de la propietat intel·lectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses per usuaris dels blogs i per visitants del web.
  • Dels problemes derivats per la caiguda del servei, tall del subministre elèctric, accés a Internet i/o errades tècniques en el programari i/o maquinari responsabilitat del ISP que presta el servei.
  • De la possible pèrdua total o parcial de la informació dels blogs. No obstant es faran còpies de seguretat internes periòdicament per tal d’evitar aquest fet.

L’accés i utilització del servei de blogs de Pratencs.cat implica l’acceptació de totes aquestes condicions.

Accepto les condicionsRebutjo les condicions