Transports públics

Al Prat de Llobregat comptem amb diferents transports públics, tant per moure’ns per dins de la ciutat, com per comunicar-nos amb la resta de l’àrea metropolitana. Tots els transports públics que trobareu a continuació (excepte els taxis) funcionen amb els títols de transport de l’Autoritat del Transport Metropolità.

Autobusos:

Si voleu saber quines parades d’autobús teniu més a prop de casa i de quina línia son, podeu veure-ho en aquest mapa (en PDF), on apareixen totes les línies d’autobús que circulen pel Prat. I a continuació teniu un recull de les línies d’autobús més útils, classificades segons on ens poden portar:

Per moure’ns pel Prat:

autobus

Per anar a Barcelona:

Per moure’ns per la comarca:

Autobusos nocturns:

Tren:

civiaA continuació teniu les línies amb parada a la nostra ciutat, i podeu consultar els horaris i itineraris, i d’altra informació relacionada al web de Rodalies de Catalunya de la Generalitat i al de Rodalies de Renfe. Per consultar (o informar via twitter) sobre incidències a la xarxa de rodalia podeu fer-ho a Rodalia.info.

Taxi:

Metro:

En aquests moments encara no disposem d’aquest tipus de transport a la nostra ciutat, però les obres de l’L9 estan molt avançades, i és de preveure, que ben aviat arribarà a casa nostra, de la mateixa manera, està en projecte el perllongament de l’L2 fins a l’Aeroport, i s’està estudiant d’allargar l’L1 des de Bellvitge fins a Sant Boi de Llobregat, que tindria dues parades al Prat, una d’elles a la futura Estació Intermodal.

Per a més informació:

Hi ha algun error o mancança? Ajuda’ns a millorar aquesta secció!