4t. Scrabble El Prat en Català

20 10 2008

A les portes del I Obert dels Països Catalans d’Scrabble en català que se celebrarà aquest cap de setmana a Manresa, ja és oficial el 4t. Scrabble El Prat en català. La data escollida és el dia 22 de Novembre i els enfrontaments es faran en modalitat clàssica d’un contra un, segons sorteig suís.

Cada jugador disposarà de 30 minuts per partida que ell mateix es gestionarà, sense límit de temps per jugada. Per cada minut que sobrepassi del temps establert hi haurà una penalització de 10 punts que es restaran de la puntuació final de la partida. El diccionari arbitral que es farà servir serà el DOSC, per tant, totes les paraules i flexions recollides en aquest diccionari seran considerades vàlides, incloses totes les variants dialectals.

Per últim, indicar que el preu de la inscripció és de 5€, tot i que si s’escull l’opció de dinar al Centre el preu del dinar + la inscripció serà de 15€. Si algun jugador porta algun “suporter” i es vol quedar a dinar, el preu també serà de 15€.

LLOC: Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa C/Dolores Ibarruri 45, El Prat de Llobregat

HORA: 9:30

Us podeu adreçar a scrabbleprat@hotmail.com per confirmar el vostre interès en assistir-hi. Us hi esperem a tots!


Accions

Informació

Deixa un comentari

Pots fer servir aquests tags : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>