Uns lliris molt especials.

21 11 2008

En principi, pot semblar difícil que en un torneig per a adults es destini un premi dirigit als menuts de la casa. No obstant, qui no té un germà, una filla, un nebot o una cusineta?

Amb aquest ànim, contribuïm amb el nostre granet de sorra a difondre llibres que es fan a casa nostra en la nostra llengua.

Els lliris vermells de l’àvia Tilín és una història divertida en què els seus protagonistes en comptes de cabells tenen flors, diverses. Les seves autores, la Marga Salas i la Berta Noy en la confecció dels textos i la Pilarín Bayés en l’apartat del dibuix, ens han fet l’honor de cedir-nos un exemplar que lliurarem en un dels variats premis que oferim als qui venen a jugar en els nostres torneigs.

Moltes gràcies i… a veure qui se l’emporta?


Accions

Informació

2 respostes a “Uns lliris molt especials.”

28 11 2008
Magda Falcó López (15:54:13) :

Felicitar-vos a tos els que vàreu organitzar el Quart torneig d’Scrabble en català. Tot va ser molt agradable i ens ho vam passar molt bé. També el Blog és un record entranyable.

Espero que participarem d’aquest esdeveniment molts anys, tots plegat i més afegits.

Molts records per a tots.

Magda

5 12 2008
Belart (02:26:34) :

Segur que n’han de venir més i, amb la vostra presència, cada vegada més importants.
Fins l’any que ve!

Deixa un comentari

Pots fer servir aquests tags : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>