Els secrets de la reina

1 11 2008

Com va dir el president del nostre club, està molt bé barrejar lletres amb lletres. I això és el que farem en el proper torneig en català del dia 22 de novembre. Gràcies a la gentilesa del Violinista Celest, podrem lliurar algun exemplar del seu darrer llibre Els secrets de la Reina amb la signatura del mateix autor, Xúlio Ricardo Trigo. La presentació de la novel·la tindrà lloc el dia 19 de novembre a les 19 h. a l’FNAC de Plaça Catalunya, a Barcelona.

Des d’aquí fem una crida el més sorollosa possible per a què hi acudiu a buscar-ne el vostre exemplar. No us ho perdeu!


Accions

Informació

Deixa un comentari

Pots fer servir aquests tags : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>