Presentació de Els secrets de la Reina

20 11 2008

Un acte de presentació d’un llibre sempre aixeca una certa expectativa. L’autor ens haurà de donar detalls de la seva obra, sense transcendir res rellevant, és clar, i estimular el cuquet que tenim al nostre interior per convèncer-nos que aquesta és una novel·la que no podem deixar passar.

Amb en Xulio no cal. Ell, la seva persona, és una història que volem saber. I tots els seus llibres, de narrativa o de poesia, són les excuses ideals per esbrinar una mica del seu relat, real o fictici, què importa; tenen la seva empremta.

Ahir, la presentació era per a la seva darrera novel·la Els secrets de la Reina. Va defugir comparacions amb altres autors, així com emmarcar-la en un gènere determinat. Ambientada al segle XIV i al mateix temps en la contemporaneïtat del segle XXI, barreja dues èpoques ben llunyanes però un sol lloc principal en comú, el monestir de Poblet.

El Francesc i l’Albert presenciaren encantats el desenvolupament de la xerrada entre el propi Xulio i en David Castillo. El bon humor dels dos amics amenitzà un acte ja per sí prou interessant, amb anècdotes divertides i algun somriure còmplice de l’autor amb el públic assistent.

En la cloenda, l’Albert va poder comprovar el sentiment afectiu que desprèn en Xulio, qui va accedir gustós a retratar-se amb els representants caçaescriptors del nostre Club.

Des d’aquí, agrair-te, Violinista, tanta atenció i assegurar-te que els dos exemplars que ens has donat i dedicat cauran en molt bones mans.

L\'autor durant la presentació

L’autor durant la presentació del llibre

L’Albert recollint Els Secrets de la Reina de Xulio Ricardo Trigo


Accions

Informació

Una resposta a “Presentació de Els secrets de la Reina”

21 11 2008
xrtrigo (05:23:34) :

Gràcies amics, per la vostra presència a la presentació d’Els secrets de la reina. Espero que el 4rt Scrabble sigui tot un èxit.

Deixa un comentari

Pots fer servir aquests tags : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>