Quiet

12 11 2008

En la nostra recerca per trobar bons complements al nostre torneig, ahir en Francesc Gallèn i l’Albert Rodríguez anaren a pescar a l’FNAC. Mentre escollien quina canya seria la més apropiada per enfilar l’ham, el peix gros aparegué entre somriures adreçats a la gentada que l’esperava. Sabedor de la màgia que desprèn, empàtic de mena, desplegà el seu bon humor i amabilitat per començar a signar tots els exemplar que lectors de totes edats i colors li anaven lliurant.

I ens tocà el torn a nosaltres. Li proposàrem que dediqués el llibre que li fèiem arribar a les mans a la persona que obtingués una major puntuació amb la lletra “Q” en una jugada del torneig. Les raons són ben senzilles: el títol del seu llibre és Quiet, i al nostre cartell d’enguany hi presideix la Q.

Aquí sota, el moment descrit.

L’Albert i en Màrius dedicant “Quiet” a la millor “Q” del torneig


Accions

Informació

Deixa un comentari

Pots fer servir aquests tags : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>