Des del 19 de novembre hem canviat la seu de joc del Club de Scrabble Delta Prat, ara juguem a l’Artesà (carrer del Centre, 33) i, com sempre, ho fem quinzenalment, els dilluns, de 19.30 a 22.30 hores, segons el calendari anunciat a principi de la temporada. Per qualsevol canvi de darrera hora estigueu atents a les nostres xarxes socials (twitter i facebook) o a la nostra agenda.

Per tal d’anunciar aquest canvi de seu de joc a la manera “escrablística” hem fet un nou cartell de les nostres trobades, que trobeu en aquesta mateixa entrada, jugant amb les fitxes de “L’ARTESÀ” que ens permeten fer 6 jugades de 7 fitxes, el que coneixem com a “Scrabble”, que dóna un premi de 50 punts extres quan aconseguim jugar-les totes 7 de cop. I com que algunes de les paraules poden no ser gaire conegudes per la majoria de la gent, n’hem detallat la seva morfologia.

El canvi de la nostra seu de joc és degut al tancament temporal del Cèntric Gastrobar, per les obres de la seva cuina. Aprofitem l’avinentesa per agrair des d’aquí a tot el personal del Cèntric Gastrobar que hagin acollit les nostres trobades durant el darrer any i el bon tracte que ens han donat sempre.

Canviem la seu de joc del Club de Scrabble Delta Prat: ara juguem a l’Artesà!

One thought on “Canviem la seu de joc del Club de Scrabble Delta Prat: ara juguem a l’Artesà!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *