Juguem a Scrabble en català i volem ser cada vegada més gent per compartir aquesta afició a la nostra ciutat, el Prat de Llobregat.

Com ho fem?

Hi ha diverses modalitats de joc a l’Scrabble: Clàssic d’1 contra 1, partides de 3 i 4 jugadors per tauler, Scrabble duplicat… I hi ha diversos formats de competició.

Donem el paper que es mereix a les modalitats més obertes de joc, que permeten la incorporació de nous jugadors al llarg de la temporada i que possibiliten acollir jugadors esporàdics. Però no rebutgem les modalitats més competitives de joc, volem trobar un equilibri entre les diverses tipologies per tal de satisfer les necessitats de tots els tipus de jugadors i fer créixer el grup de joc.

Quan i on?

Juguem cada quinze dies, els dilluns, de 19.30 a 22.30 h aproximadament, al bar de l’Artesà. I mentre juguem prenem algunes begudes, sopem alguna cosa… amb un ambient distès!

A l’apartat d’agenda d’aquest web teniu la programació de les trobades així com el lloc on es duran a terme. Us recomanem de consultar-lo freqüentment per si hi ha canvis de darrera hora.

T’interessa?

Si t’interessa, posa’t en contacte amb nosaltres, o vine directament a alguna de les trobades!