El 1r Campionat de Scrabble de l’escarxofa del Prat ha quedat ajornat a causa del coronavirus. Quan sigui possible s’anunciarà una nova data. Estem estudiant traslladar-lo al juliol o a partir del novembre.

El dissabte 28 de març del 2020 el Club de Scrabble Delta Prat organitzarà el 1r Campionat de Scrabble de l’escarxofa del Prat al local d’Amics d’El Prat (C/ del Centre, 2, del Prat de Llobregat). El campionat es disputarà de 9.45 a 20 hores aproximadament, amb un total de 6 rondes amb sistema suís. Al migdia es farà un dinar de germanor al Cafè de l’Artesà. 

Com a novetat, aquest campionat serà temàtic i les paraules relacionades amb les escarxofes i amb l’agricultura del Prat, tindran una bonificació. A més, un dels premis del campionat serà per a la paraula de més puntuació relacionada amb aquesta temàtica. També hi haurà premis al major nombre de Scrabbles i per als 3 primers classificats.

Més informació i inscripcions a la pàgina del campionat.

Ajornat el 1r Campionat de Scrabble de l’escarxofa del Prat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *