Durant aquesta passada temporada, 2017-2018, en la que hem recuperat les trobades de joc periòdiques del Club de Scrabble Delta Prat, hi hem tingut una participació de 17 jugadors, hem fet 9 trobades i hem jugat un total de 48 partides.

Dels 17 jugadors que han participat a les nostres trobades de Scrabble, n’hi ha hagut 5 que només han jugat entre 1 i 3 partides, 10 jugadors que han disputat de 7 a 12 partides i 2 participants que n’han jugat 24 i 26. Per tant hem tingut 12 jugadors habituals a les nostres trobades regulars i la mitjana de partides jugades ha estat de 9,2 per jugador.

Hem organitzat 9 jornades, que s’han celebrat el segon dilluns de cada mes al vespre, entre el novembre del 2017 i el juliol del 2018, al Cèntric Gastrobar by Ona Nuit. En aquestes trobades de Scrabble s’hi han jugat una mitjana de 5,33 partides per jornada, una participació mitjana de 8,66 jugadors per trobada (amb un mínim de 7 i un màxim de 12 en una sola jornada).

En total hem jugat 48 partides durant tota la temporada, de les quals 28 han estat entre 3 jugadors, 16 partides han estat amb 4 jugadors per tauler i només 4 enfrontaments han estat de Scrabble clàssic d’1 contra 1, modalitat que volem potenciar aquesta propera temporada.

Si voleu saber tots els resultats de les trobades podeu consultar-los a l’apartat de classificacions de la temporada 2017-2018.

A banda de les nostres trobades regulars, també vam organitzar una tarda de Scrabble al CNL del Prat i una doble jornada de la LLISCA i la DISCA, en la que jugadors de Scrabble d’arreu de Catalunya van venir al Prat a jugar.

Moltes gràcies al Cèntric Gastrobar by Ona Nuit per cedir-nos l’espai i especialment a tots els jugadors que heu participat a les nostres trobades, perquè sense vosaltres això no tindria sentit.

Ben aviat anunciarem el calendari i les novetats de la temporada 2018-2019, però ja podem avançar que les jornades passaran a fer-se quinzenalment i que les començarem aquest proper octubre!

Balanç de la temporada 2017-2018 del Club de Scrabble Delta Prat

One thought on “Balanç de la temporada 2017-2018 del Club de Scrabble Delta Prat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *