El CB Prat celebra l’ascens a la LEB Or

El 23 de maig de 2014, al pavelló de Son Moix de Palma, és una data que ja ha entrat a formar part de la història del CB PRat com el dia en que el primer equip aconseguia un ascens històric a la lliga LEB Or.

El conjunt pratenc assolia l'ascens per la via ràpida, amb un 3 a 0 a la final davant el Palma Air Europa i aconsegueix, així, el dret de jugar, la pròxima temporada, a la segona categoria del bàsquet nacional.

El CB Prat tanca, d'una manera espectacular, una gran temporada, un 2014 perfecte, on l'equip ha aconseguit ser campió de la Copa Prìncep per primera vegada i ha tancat la millor fase regular per assolir, finalment l'ascens a la LEB Or.

Les celebracions per aquest històric ascens s'han anat succeïnt i, a més de Palma, el Prat ha pogut ser partícep amb els campions d'aquesta fita. L'Ajuntament ha celebrat una recepció al saló de plens on l'equip ha ofert l'ascens a la ciutat.

Després de l'acte més institucional, la festa s'ha traslladat al pavelló Joan Busquets on l'equip ha pogut celebrar-ho amb l'afició pota blava que tant important ha estat per aconseguir aquest ascens.

El públic ha pogut gaudir dels seus jugadors i ha pogut veure el reconeixement que l'equip ha volgut fer al grup de músics de la Colla de Diables del Prat pel seu suport durant els play-off.

La celebració ha acabat amb un partidet d'exhibició entre el primer equip del CB Prat i un combinat d'ex jugadors que no s'ha volgut perdre aquest dia tan especial com el capità del Joventut de Badalona, Nacho Llovet, Alex Barrera, Albert Ventura, FErran Bassas o Gerbert Martí.