Vols ser-ne membre?

L’únic que et cal per a ser membre de la comunitat de blogs “Pratencs.cat” és tenir un blog actiu en qualsevol dels serveis existents de blogs que hi ha a la xarxa, o bé en el nostre propi servei de blogs totalment gratuït, i ser del Prat de Llobregat, o bé tenir-hi alguna vinculació.

Si encara no tens un blog pots obrir-ne un a l’apartat “Vols un blog?“, i a continuació fer-te membre de la comunitat en aquesta pàgina.

Adhereix-t’hi!

Omplint el formulari que hi ha a continuació rebrem la teva sol·licitud, que intentarem resoldre amb la màxima brevetat.

  Nom de l’autor * (necessari)

  El teu correu-e (necessari)

  Títol del blog (necessari)

  Adreça del blog (necessari)

  Temàtica del blog (necessari)

  Proposa’ns una nova temàtica

  Tens twitter? L’afegirem a la nostra llista de twitters pratencs.

  Milites en alguna organització política? **
  No

  Quina?

  Quina relació tens amb el Prat? (necessari)

  Quina relació tens amb el Prat?

  Introdueix aquests caràcters a la casella següent:
  captcha

  * A la casella “Nom de l’autor” cal posar-hi el nom que vulgueu que aparegui com a autor de les vostres entrades, si és un blog d’una entitat o col·lectiu podeu posar-hi el nom de la vostra entitat.

  ** La filiació política només és necessària en el cas de que el blog sigui de temàtica política.

  Ús i protecció de dades:

  D’acord amb la llei orgànica 15/1999 de 13 de desembre, sobre Protecció de Dades de Caràcter personal i la llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, l’informem que mitjançant la cumplimentació del present formulari, les dades que vostè ens faciliti, quedaran incorporades a un fitxer propietat del titular d’aquest web per a poder-li oferir els productes o serveis sol·licitats, així com per a mantenir-lo informat sobre novetats comercials, productes i ofertes promocionals.

  Així mateix, l’informem de la possibilitat que té d’exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal posant-se en contacte amb nosaltres.

  Cessió de continguts:

  Amb l’enviament d’aquest formulari dóna permís al titular d’aquest web, per a reproduïr automàticament (per mitjà del procediment tècnic necessari) els continguts del seu blog, tenint en compte que en tot cas li serà reconeguda la seva autoria, així com enllaçats també els continguts originals.