Gastronomia
dijous, 11 de febrer del 2016 (18:39)
INGREDIENTS (per 4/6 persones)
20 plaques de pasta per canelons
1 paquet de seitan, triturat
2 cebes picades
2 vasos (250ml) de carbassa, pelada
i triturada
5 tomàquets secs, tallats petits
¼ de vas de wakame, en remull 5
minuts, escorregut i...
dijous, 11 de febrer del 2016 (18:32)
INGREDIENTS (per 4 persones)
500 gr d’arròs bullit, tipus basmati o de
gra llarg
150 gr de col kale
75 gr de panses
1 enciam petit
5 mandarines
2 pomes golden
Per la salsa:
50 gr de pastanagues
4 grills de mandarines
75 ml d’oli d’oliva...
dijous, 11 de febrer del 2016 (16:24)
Ingredients i elaboració
150 gr de carn picada de vedella.
150 gr de carn picada de porc.
1 pit de pollastre filetejat
1 llauna de pebrots del piquillo
4 tomàquets canaris.
200gr de shitakes.
100 gr de botifarró
200 ml de crema ...
dimecres, 10 de febrer del 2016 (12:34)
Ingredients i elaboració
3 porros grans.
2 patates mitjanes.
1 got de llet.
1 got de brou d'au.
30 ametlles crues.
1 nou de mantega.
2 rovells d'ou.
Oli d'oliva, sal i pebre.
Daurem lleugerament les ametlles. Traiem i reservem.
Deix...
dimecres, 10 de febrer del 2016 (12:33)
Ingredients i elaboració per a 6 persones
10 carxofes.
Sal, pebre, oli d'oliva, nou moscada .
1 rajolí de vi blanc.
100
gr de foie micuit
2
patates grogues
1
nou de mantega
1
trufa negra.
Tallem i pelem 2 carxofes i deixem només ...
divendres, 5 de febrer del 2016 (17:31)
Ingredients
per a 4 persones:
<!--[if !supportLists]-->·
<!--[endif]-->4 lloms de sorell (lluç, bacaladilla, verat….)
<!--[if !supportLists]-->·
<!--[endif]-->2 porros
<!--[if !supportLists]-->·
<!--[endif]-->2 pastanagues
<!--[if !supportLists]-->·
<!--[endif]-->1 carbassó petit
<!--[if !supportLists]-->·
<!--
divendres, 5 de febrer del 2016 (17:12)
Ingredients (per a 4
persones):
• 8 sardines
• 2 tomàquets
• 1 avocat
• 1 magrana
• 160 ml oli
d'oliva
• 160 ml vinagre de Mòdena
• 80 ml salsa de soia
• Escarola
• sal
Elaboració
Comencem pelant l'avocat i partint 4...
divendres, 5 de febrer del 2016 (17:10)
INGREDIENTS (per 4persones)
12 tomàquets secs (meitats)
2 pastanagues grans
½ pebrot del piquillo
1 gra d’all
2 c.s d’oli d’oliva verge extra
Sal marina
PREPARACIÓ:
1. Posem els tomàquets secs en remull (en aigua tèbia) durant 15-20...
divendres, 5 de febrer del 2016 (17:05)
INGREDIENTS
2 o 3 pomes
El suc de mitja llimona
4 c.s de melassa d’arròs o mel
4 tasses de llet de civada (1 litre)
1 bocí d’una vaina de vainilla (uns 2
centímetres)
1 branca de canyella
1 ó 2 c.p d’agar agar en pols
PREPARACIÓ:
1....
divendres, 5 de febrer del 2016 (17:04)
INGREDIENTS (per 4/6 persones)
350 g de llenties pardines
20 fulles d’espinacs
1 ceba mitjana
1 pastanaga
2 grans d’all
1 fulla de llorer
2 c.s de julivert picat
2 c.s de pinyons
1 c. p de pebre vermell dolç
1 c.p de ratlladura de llimona
...
dimecres, 3 de febrer del 2016 (19:53)
Ingredients i elaboració per a 8 persones
200
gr de farina de reposteria
1 ou.
40
gr de sucre.
200
gr de llardons .
65
gr de llard de porc.
15
gr de llevat fresc.
1
cullerada petita de canyella molta.
5
gr de sal.
Farcit de la ma...
dimecres, 3 de febrer del 2016 (19:46)
Ingredients i elaboració per a 6 persones
1
porro tallat a rodanxes fines
1
pollastre de corral tallat a trossos petits.
1
ceba tallada en brunoise.
1
mango madur.
2
alls.
1
tros de pa dur.
Safrà.
20
ametlles,
1 grapat de pinyons...
dimecres, 3 de febrer del 2016 (18:55)
INGREDIENTS:
750 gr de solomillo de vedella la part més estreta.
6 patates mitjanes.
Uns grans d'all molt picats.
1 got de vi de vi de Porto
1 got de brou de carn o pollastre.
2 cebes de Figueres.
Sal, pebre, oli d'oliva, mantega, or...
dimarts, 26 de gener del 2016 (18:35)
Ingredients i elaboració per a 6 persones
1 kilo de moniatos.
250 grams de crema de llet.
Sal, pebre, oli d'oliva.
1 nou de mantega.
3 cebes de Figueres .
Oli de girasol .
6 trossos de bacallà d'uns 200 gr cadascú.
1 gra d'all pel...
dimarts, 26 de gener del 2016 (18:34)
Ingredients i elaboració per a 8 persones
2 paquets de bacó fumat
1 llauna de pebrots del piquillo sencers.
4 rodanxes de formatge emmental
500 gr de carn picada mixta de porc i vedella.
4 cullerades de tomàquet fregit casolà.
Sa...