Gastronomia
dilluns, 21 de desembre del 2015 (17:24)
Ingredients:300 gr de maduixesSal marina125 ml d'aigua125 ml de llet de civada, soja, arròs ...1 culleradeta de ratlladura de taronjaMelassa d'ordi, sucre morè o concentrat de poma al gust4 cullerades de flocs d'agar agar1 cucharadde mantega d'ametll...
dilluns, 21 de desembre del 2015 (16:37)
Ingredients per 4 persones
4 medallons de filet de porc ibèric d'uns 150 gr cada 1.
1 planxa de pasta de full.
1 ou.
2 porros.
Sal, pebre.
Elaboració
Netegem els filets de greix i tallem les puntes.
Els tallem a rodanxes d'uns 2 centímetres.
C...
dilluns, 21 de desembre del 2015 (16:34)
Ingredients per 6 persones
6 tacs de xistorra.
Pa de motlle sense crosta.
Escuradents.
Elaboració
Amb l'ajuda d'un corró aplanem el pa de motlle.
Enrotllem la xistorra dins del pa de motlle i tanquem amb l'ajuda d'uns escuradents.
Posem al ...
dilluns, 21 de desembre del 2015 (16:32)
Ingredients
½ barra de pa de xapata.
100 gr de formatge Gorgonzola.
Un tap de crema de whisky (baileys)
Unes poques nous partides, Cebollí picat, Salmó fumat.
Elaboració
Tallem el pa de xapata a fines rodanxes.
Posem a torrar pels 2 costats...
dimecres, 16 de desembre del 2015 (20:16)
INGREDIENTS (Per 4 persones)
2 albergínies grans
1 c.s colmada de tahini
1 c.s d’oli de sèsam
1-2 llimones
2 grans d’all
1 polsim de comí
Oli d’oliva
Sal
Llavors de sèsam torrat (per decorar)
Pa de pita o crudités per servir
PREPARACIÓ...
dijous, 10 de desembre del 2015 (16:53)
Ingredients
2
confits d'ànec.
50
gr de foie gras.
1 litre de llet
2
nous de mantega
3
cullerades de farina.
Formatge
ratllat per gratinar.
Plaques
de canelons per bullir.
Sal,
oli d'oliva.
Elaboració
Obrim
la llauna de confit ...
dijous, 10 de desembre del 2015 (16:50)
Ingredients per 10 persones
200 grams de galetes, 100 grams de mantega.
½
kg. de formatge fresc d'untar.
½
kg. De nata per muntar.
4
mandarines.
1
cullerada de cafè de sucre vainillat, 150 gr. De sucre
5
fulles de gelatina.
1
mandar...
dijous, 3 de desembre del 2015 (17:16)
Ingredients per 6 persones
6 llesques de pa.
mousse de foie d'ànec.
6 talls de pernil ibèric.
6 prunes seques.
Oli d'oliva.
Vinagre.
Crema de vinagre.
Mel.
Sal, pebre.
Elaboració
Torrem lleugerament el pa pels dos c...
dijous, 3 de desembre del 2015 (17:14)
Ingredients
1 planxa de pasta de full rectangular.
Foie micuit.
1 carrer.
Llavors de sèsam, llavors de rosella ...
Crema de vinagre de Mòdena, Sucre moreno, Mantega.
Elaboracio
Pelem la poma i tallem a tires.
Les coem en una paella...
divendres, 20 de novembre del 2015 (17:39)
Ingredients per 8 persones
2 paquets de bacó fumat.
1 llauna de pebrots del piquillo sencers.
4 talls de formatge emmental.
500 gr de carn picada mixta de porc i vedella.
4 cullerades de tomàquet fregit casolà.
Sal, pebre oli d'...
divendres, 20 de novembre del 2015 (17:20)
Ingredients
500 gr d'espinacs en fulls netes.
2 porros tallats a fines formes rodones.
5 ous xl.
400 ml de nata per cuinar.
500 gr de bolets de temporada tallades molt petites.
400 gr de tomàquets madurs.
Una mica d'orenga.
Un raig de mel.
Elab...
dimecres, 18 de novembre del 2015 (19:55)
Ingredients per a 6 persones
1/2 quilo d'arròs de gra rodó.
12 gambes.
2 sípies mitjanes.
2 cebes.
Vi blanc.
1 nou de mantega.
Brou de peix.
1 sobre de tinta de calamar.
400 gr de trompetes de la mort.
Oli d'oliva, sal, pebre, 1 bitxos de caie...
dimecres, 18 de novembre del 2015 (19:53)
Ingredients per a uns 30 bunyols
90 gr de farina
3 ous grans
30 gr. de sucre
40 gr de mantega
210 cl de llet
1/2 sobre de llevat químic
2 anissos estrellats
Oli de gira-sol
Farcit de crema citronela
4 llimones, 30 gr de mantega, 80 gr de maizen...
dimecres, 18 de novembre del 2015 (19:46)
Ingredients
Bescuits tipus melindros.
2 clares d'ou.
4 rovells.
100 gr. De sucre.
400 gr. De formatge mascarpone.
175 ml de cafè.
200 gr. de xocolata negra.
Cacau en pols.
Licor amareto.
2 plàtans tallats ben fins.
Elaboració
Preparem un bon c...
dimecres, 18 de novembre del 2015 (19:45)
Ingredients per 4 persones
4 daurades mitjanes.
50 gr. De pernil serrà molt picadet.
Una mica de formatge parmesà.
2 grans d'all picadets.
1 carbassó, 1 albergínia, 1 pastanaga, 1 porro.
ELaboració
Demanem al peixater que ens prepari les dau...