Gastronomia
dimecres, 2 de novembre del 2016 (10:32)
Ingredients i elaboració per a 8 persones
2 cuixes de confit d'ànec.
300 gr de bolets de temporada.
2 boniato mitjà.
2 nous de mantega.
1 rajolí de nata líquida.
Formatge ratllat per a cuinar.
Sal , pebre, nou moscada.
Oli d'...
dimecres, 26 de octubre del 2016 (09:34)
INGREDIENTS (per a 4 persones)
150 g de nous de macadàmia
400 g de peres ercolini
80 g de sirop d’atzavara
30 g de cacau en pols
PREPARACIÓ:
1. Triturem les nous de macadàmia, procurant que no quedin massa fines.
2. Col·loquem en un recip...
dimecres, 26 de octubre del 2016 (09:28)
INGREDIENTS (Per a 4 persones)
1kg d’espinacs frescos
400 g de cigrons cuits
20 g de llavors de sèsam
2 grans d’all
sal
Per l’amaniment:
50 ml de salsa de soja
2 grans d’all
1 bocí de gingebre
PREPARACIÓ:
1. Primer de tot, ren...
dimecres, 26 de octubre del 2016 (09:24)
INGREDIENTS (Per a 4 persones)
1 l de brou vegetal
400 g de pastanagues
200 g de xirivies
1 tomàquet pera
2 cebes
6 escalònies
6 c.s d’oli d’oliva
3 c.s de sirop d’atzavara
1 fulla de llorer
sal i pebre
PREPARACIÓ:
1. Es pelen i es t...
dimarts, 25 de octubre del 2016 (17:47)
Ingredients I elaboració per a 4 persones
4 ous frescos grans
2 boniatos mitjans .
300 gr. bolets de temporada .
100 gr d'encenalls de pernil ibèric.
Oli de llavors, sal i pebre.
Oli d'oliva.
Netegem els boniatos, el pelem i ...
dijous, 20 de octubre del 2016 (18:28)
Ingredients i elaboració per a 8
persones
1 lluç de 1 kilo més o menys tallat a rodanxes
2 gots de cervesa
Fumet de peix d'haver bullit el cap del lluç.
1 porro
Oli d'oliva, sal, 2 grans d'all i julivert
Farina.
10 gr de bol...
dijous, 13 de octubre del 2016 (15:38)
INGREDIENTS (Per a 4 persones)
250 g de pebrot escalibat
1 gra d’all
75 g de nous
½ cp. de comí
½ cp. de pebre vermell picant
1 c.s de mel
Oli d’oliva
Sal
Per acompanyar:
Pa torrat o crudités
PREPARACIÓ:
1. Escalivem els pebrots al fo...
dijous, 13 de octubre del 2016 (15:37)
INGREDIENTS (Per a 4 persones)
2 c.p d’oli d’oliva
300 g de tofu
200 g de xampinyons
3 grans d’all
1 cayena
1 pastanaga
¾ tassa d’aigua
1 c.p de farina de blat de moro
Sal
Per a la salsa:
3 c.s de salsa tamari
1 c.p de melassa
2 c.s d...
dijous, 13 de octubre del 2016 (15:35)
INGREDIENTS (per a 8 persones)
380 g de carbassó
150 ml d’oli d’oliva
150 g de panela
16 gr de llevat
1 cp. de bicarbonat.
250 gr de farina
40 gr de farina de garrofa
PREPARACIÓ:
1. Pre escalfem el forn a 180 graus.
2. A continuació, pe...
dimarts, 11 de octubre del 2016 (17:03)
Ingredients i elaboració per a
unes 20 unitats
600 gr de bacallà esqueixat amb el punt de sal.
1 all llaminat
300 gr d'oli d'oliva .
1 fulla de llorer.
Sal.
150 ml de crema de llet.
2 llaunes de pebrots del piquillo sencers.
Oli d'...
dimarts, 11 de octubre del 2016 (16:52)
INGREDIENTS PER A 6/8
PERSONES
500 gr. d'arròs arborio.
2 litres de brou de pollastre
4 cebes de Figueres,
300 gr de carbassa, 1 porro, 1 carbassó.
15 gr. de bolets deshidratats.
Una nou de mantega
Formatge parmesà grana padano ratl...
dijous, 6 de octubre del 2016 (18:36)
Ingredients i elaboració per a 4 persones
1
pollastre tallat a trossos petits
2
caps d'all.
15
ametlles crues.
15
avellanes torrades
2 nyores
3
tomàquets triturats i colats.
100
ml de vi blanc.
Oli d'oliva, sal, pebre.
1
litre de br...
dijous, 6 de octubre del 2016 (18:16)
INGREDIENTS PER A 4
PERSONES
4 trossos de bacallà de 250 grams cadascú.
12 patates de guarnició
4 grans d'all, 1 fulla de llorer, julivert, sal gruixuda, pebre.
1 bròquil, 2 ous, llet, 1 llimona, mantega,
pa ratllat, oli d'oliva.
...
dijous, 6 de octubre del 2016 (18:06)
Ingredients i elaboració masa per a 8/10 persones
300 gr de farina .
Orenga al gust.
1 sobre de llevat en pols.
4 cullerades d'oli de girasol .
Sal, pebre.
Aigua .
Posem en un bol els ingredients secs.
Aboquem l'oli de girasol i re...
dijous, 6 de octubre del 2016 (17:41)
2 cebes.
100 gr d'ametlla marcona crua sense pell.
15 gr de motlla de pa
50 gr de mousse d'ànec.
100 ml de crema de llet.
Uns daus de foie micuit .
Cristalls de sal.
100 ml d'oli d'oliva verge.
Sal al gust.
Brou de pollastre.
Tall...