Gastronomia
dilluns, 9 de desembre del 2013 (16:24)
Ingredients i elaboració
100 gr . d'arròs rodó.
3/4 de litre de llet, 75 gr . de sucre.
20 gr . de mantega, 150 gr de nata culinària per muntar.
90 gr de sucre per muntar les clares, 6 clares d'ou.
5 fulls de gelatina de rebosteria, pell de ta...
dilluns, 9 de desembre del 2013 (16:21)
Ingredients i elaboració
1 llauna de confit d' ànec.
Fruits vermells variats.
3 cullerades de melmelada de fruits vermells.
4 patates mona llisa.
2 moniatos mitjans.
1 nou de mantega.
200 cl de nata líquida.
4 rovells d'ou.
Bolets variats de te...
dilluns, 9 de desembre del 2013 (16:19)
Ingredients i elaboració per a 6 persones
6 trossos de bacallà gruixuts sense espines.
100 grams d'orellanes secs d'albercoc.
El suc i la ratlladura de 2 taronges.
Abundant oli de gira-sol.
3 tomàquets canaris grans.
1 porro
2 pastanagues.
Sal,...
dilluns, 9 de desembre del 2013 (16:16)
Ingredients i elaboració
Cues de rap.
Tires de bacó.
Oli, vinagre, all, sal.
Desespinamos el rap i tallem a daus petits.
Emboliquem en les tires de bacó i enfilem a les broquetes de 2 en 2.
Marquem en una paella molt calenta amb molt poc oli pels ...
dilluns, 9 de desembre del 2013 (16:13)
Ingredients i elaboració
1 terrina de foie micuit d'oca o ànec.
1 poma, 1 nou de mantega, 2 cullerades de sucre, mel.
Ametlla crocant.
Crema de vinagre balsàmic.
70 gr de Xocolata fondant.
Fem boles amb el foie, posem en paper vegetal i congelem.
...
dilluns, 9 de desembre del 2013 (16:05)
Ingredients i elaboració
foie micuit
1 poma.
4 cullerades de sucre.
Formatge de cabra de rulo.
Fem boletes amb foie micuit i posem en petits trossos de paper film.
Congelem.
Pelem una poma i sense tallar fem làmines rodones.
Escaldem en aigua bulli...
dimecres, 27 de novembre del 2013 (10:36)
Fotografia de Jose Rastrojo
Ingredients i elaboració
Boletes de mozzarela individuals .
Tomàquets cherry .
Un manat d'alfàbrega .
Gomasi ( sèsam tostat i triturat )
100 ml d'oli verge d'oliva .
Ajuntem les fulles d'alfàbrega i l'oli i tritur...
dimarts, 26 de novembre del 2013 (17:03)
Ingredients i elaboració per a 4 persones
Per als wonton
16 fulls de pasta de wonton .
1 ou batut .
Oli de gira-sol o vegetal per fregir .
Salsa de melmelada de figues amb soja japonesa .
4 escalunyes picades .
Per al farciment
125 grams de bolets...
dimarts, 26 de novembre del 2013 (17:02)
Ingredients i elaboració per a 4 persones
200 grams de fideus "soba" japonesos a l'ou.
Salsa yakisoba al gust.
100 grams de bacó a tires.
100 gr de gamba cuita petita.
2 pastanagues tallades molt petita.
Medi col tallat molt petit.
1 got d'aigua.
Sal, oli d'oliva.
Posem la col i la pastanaga a sofregir en el wok 10...
dimarts, 26 de novembre del 2013 (17:01)
Ingredients i elaboració per 8 persones
8 llagostins o gambes grans.
1 mango.
Escates de pa ratllat ( panko )
Oli de girasol.
Sal.
Pelem els llagostins i els hi retirem el fil central.
Enfilem en la broqueta primer trossos de préssec d...
divendres, 22 de novembre del 2013 (12:54)
Ingredients i elaboració
150 grams de carn picada de vedella .
150 grams de carn picada de porc .
1 pit de pollastre filetejat .
1 llauna de pebrots del piquillo .
4 tomaquets canaris .
200 grams de camagrocs
250 ml de brou de carn .
100 ml de cre...
dimarts, 19 de novembre del 2013 (16:42)
Ingredients i elaboració
Patates de guarnició.
1 terrina de Mouse d'ànec.
1 terrina de foie "micuit"
1 tòfona.
1 ceba.
2 ous.
Farina.
Pa ratllat.
Sal, pebre, oli d'oliva.
Tallem la ceba molt petita i sofregim lentament fins que ens quedi ben daurada.
Mentre rentem les patates i les emboliquem amb paper de plata posant una mica de sal, pebre i...
dimarts, 19 de novembre del 2013 (16:40)
INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
4 rodanxes grans de lluç fresc de palangre.
4 rodanxes de daurada.
4 rodanxes de rap.
8 gambes.
3 tomàquets vermells.
2 ceba de Figueres.
Brou de peix.
4 patates mitjanes
Picada-4 grans d'all, 2 llesques de pa del dia ...
dimarts, 19 de novembre del 2013 (16:39)
Ingredients i elaboració
Salsa de soja japonesa, uns 50 ml.
4 cullerades de mirin.
4 cullerades de sucre.
200 ml de crema de llet.
1 gra d'all.
Una mica de gingebre.
100 gr de tallarines a l'ou.
2 supremes de salmó.
Escalfem al wok la soja amb e...
dimarts, 19 de novembre del 2013 (16:38)
Ingredients i elaboració
3 albergínies tallada a daus grans.
3 cullerades de miso Hatcho.
Oli d'oliva.
1 bitxo.
2 cullerades de sake.
3 cullerades de salsa de soja japonesa.
4 cullerades de mirin.
una mica d'aigua.
Escalfem el wok amb una mica d...