Gastronomia

CANELONS VEGANS D’ALBERGÍNIES FARCITS DE VERDURES DE TEMPORADA

Ingredients i elaboració per a 4 persones 2 albergínies mitjanes . 2 carxofes . 100 gr de mongetes verdes bullides . 50 gr d'alls tendres tallats . 2 manats d'espàrrecs verds tallats molt petits. 100 gr de carbassa pelada trossejada molt petita . ...

DUO DE PURÉS DE PATATA I MONIATO AMB ROVELLONS AMB CRUDITÉS DE VERDURES I GERMINATS

Ingredients i elaboració per a 4 persones 2 patates mona llisa . 2 moniatos . Llet de soja . 1 pastanaga . 1 branca d'api blanc. 300 gr de rovellons petits . 1 rajolí de cervesa . Sal , pebre , nou moscada i oli d'oliva . Rostim el moniato al fo...

Monòlegs a la nostra terrassa… Javi Benítez!

VACACIONES ONA nuit_ Del 5 al 22 de Agosto

Plats Migdia Dilluns i Dimarts…

Cubo Quintos Moritz + Bravas por la face!

Plats Migdia Dimecres, Dijous i Divendres…

Monòlegs a la nostra terrassa… Edu Mutante!

Plats Migdia Dilluns 29 i Dimarts 30…

Cocktails & Cakes… Sandúa Selector dj!

Avui, Presentació Documental THROUGH ME!

PREVIEW 2013_ Curtmetratges Dijous 25 de juliol

 www.preview.cat

Plats Migdia Dimecres, Dijous i Divendres…

Monòlegs a la nostra terrassa… Jonathan Vives de Paramount Comedy!

Festival de Poesia del Prat_ Silvia Comes i Silvia Bel